St. Kilian Signature Edition THIRTEEN Single Malt Whisky 2022 53,9% Vol. 0,5l in Geschenkbox | Single Malt | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

St. Kilian Signature Edition THIRTEEN Single Malt Whisky 2022 53,9% Vol. 0,5l in Geschenkbox

1.40 kg
Introduktion til St. Kilian Signature Edition THIRTEEN Single Malt Whiskyen luksuriøs nydelse for alle whiskyelskere. Denne exceptionelle whisky, som ligger i en fantastisk gaveæske, er indbegrebet af håndværk. Hver slurk afslører en robust, men blød smagsprofil med et strejf af røg, der er perfekt afbalanceret. Den er lagret til perfektion og betager din gane med sin unikke blanding af smage. Det er mere end bare en drink; det er en smagsrejse, der er en perfekt gave til de særlige lejligheder. Så hvorfor vente? Dyk ned i en verden af fin spiritus med St. Kilian Signature Edition THIRTEEN Single Malt Whisky.

55,79 €

55,79 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den rige, bløde og fyldige smag af St. Kilian Signature Edition THIRTEEN Single Malt Whisky. Denne enestående whisky i en stilfuld gaveæske er den perfekte gave til whiskyentusiasten i dit liv eller en luksuriøs forkælelse til dig selv.

Kilian Signature Edition THIRTEEN er et sandt vidnesbyrd om destillationens kunst. Den er fremstillet af den fineste maltet byg og lagret til perfektion for at fremhæve dens særlige karakter. Hver slurk er en unik rejse med noter af vanilje, karamel og egetræ, der blander sig i harmoni med et subtilt strejf af frugt og krydderier.

I modsætning til andre whiskyer handler St. Kilian Signature Edition THIRTEEN ikke kun om smag. Det handler om oplevelsen. Med sin dybe ravfarve og aromatiske bouquet er den en sanselig nydelse, før den overhovedet rører dine læber. Og når den gør, vil du nyde dens cremede, fløjlsagtige konsistens og dvælende finish.

Men det, der virkelig adskiller St. Kilian Signature Edition THIRTEEN, er dens styrke. Med et robust alkoholindhold leverer den et spark, der er kraftigt, men behageligt, hvilket gør hver slurk mindeværdig.

Så uanset om du er whiskykender eller nybegynder, vil St. Kilian Signature Edition THIRTEEN Single Malt Whisky den perfekte tilføjelse til din samling. Det er mere end en drink. Det er en oplevelse. Pak den ud, hæld den op, nyd den, og lad den transportere dig til St. Kilians charmerende destillerier.

Og husk, at St. Kilian Signature Edition THIRTEEN ikke bare er en whisky. Det er en historie - en historie om passion, håndværk og stræben efter perfektion. Så start din historie i dag med St. Kilian Signature Edition THIRTEEN Single Malt Whisky.
Produktinformation
St. Killian
Ny
Brand
St. Killian Distillery
Oprindelsesland
Tyskland
Region
Bayern
Sortering
Single Malt
chat Anmeldelser (0)