Judas Priest 50 HEAVY METAL YEARS Anniversary Edition 47% Vol. 0,7l | Single Malt | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Judas Priest 50 HEAVY METAL YEARS Anniversary Edition 47% Vol. 0,7l

1.40 kg
Tænd dine sanser med Judas Priest Heavy Metal Years Anniversary Edition. Denne unikke blanding fejrer 50 års storhed inden for heavy metal og indkapsler genrens fyrige ånd. Med en robust volumen på 47 % giver hver slurk et bundsolidt punch, præcis som en god heavy metal-sang ville gøre det. Den præsenteres i en elegant 0,7 liters flaske og er ikke bare en drink, men en hyldest til årtiers headbanging-hymner. Oplev smagen af rockhistorie, alt sammen i et glas!

66,99 €

66,99 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Fejr det legendariske rockband Judas Priests gyldne jubilæum med denne jubilæumsflaske i begrænset oplag. Denne flaske er fyldt med rå energi og kraft, ligesom deres ikoniske musik, og handler om at fejre fem årtiers heavy metal-genialitet. Intensiteten i denne 47% spiritus er en hyldest til bandets hårdtslående, banebrydende melodier, der har gjort dem til en varig favorit blandt heavy metal-fans over hele verden.

Denne unikke drik af høj kvalitet kommer i en 0,7-liters flaske, hvilket gør den til en perfekt gave til både musik- og spiritusentusiaster. Ligesom Judas Priests musik er hver slurk en unik oplevelse - fed, robust og overraskende. Uanset om du har været fan af Judas Priest længe eller bare elsker at samle på sjælden spiritus, er denne flaske et must-have til din samling.

Så hvorfor vente? Tag en tur ned ad memory lane med Judas Priest's 50 Heavy Metal Years Anniversary Edition. Husk, at dette er et produkt i begrænset oplag, så gå ikke glip af chancen for at eje et stykke musikhistorie. Fordyb dig i den rige smag af denne spiritus, og lad den slippe rockstjernen i dig løs. Køb nu, og hold heavy metal-ånden i live!
Produktinformation
St. Killian
Ny
chat Anmeldelser (0)