Slyrs Bavarian Peat Single Malt Whisky 43% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Single Malt | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Slyrs Bavarian Peat Single Malt Whisky 43% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Nyd den rige, røgede smag af Slyrs Bavarian Peat Single Malt Whisky. Denne førsteklasses whisky er modnet i de naturskønne bayerske alper og er en fryd for kendere med sin tørvefyldte aroma og bløde finish. Den er perfekt til særlige lejligheder eller som en luksuriøs gave til dig selv, og den leveres i en stilfuld gaveæske, som gør den til en udsøgt gave til enhver whiskyelsker. Dyk ned i en verden af suveræn smag, og oplev det autentiske bayerske håndværk med hver slurk af Slyrs Whisky. Nyd traditionen, oplev kvaliteten, nyd smagen. Slyrs bayersk tørv Single Malt Whisky - dit pas til et unikt whisky-eventyr.

70,69 €

70,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den rige, røgede smag af Slyrs Bavarian Peat Single Malt Whisky. Denne førsteklasses whisky er en symfoni af smage, fremstillet med den største omhu i hjertet af Bayern. For hver slurk vil du blive transporteret til de frodige landskaber i Tyskland, hvor denne udsøgte whisky har sin oprindelse.

Dette er ikke en helt almindelig whisky. Slyrs bayersk tørv Single Malt Whisky er et vidnesbyrd om håndværk og kvalitet. Den får sin unikke karakter fra bayersk tørv, som giver whiskyen en tydelig røget smagsprofil. Resultatet er en drink, der er smukt afbalanceret, med robust tørv suppleret med strejf af honning, vanilje og egetræ.

Men hvad gør Slyrs Bavarian Peat så unik? Single Malt Whisky fra mængden, er dens blødhed. På trods af den kraftige smag glider den ned gennem halsen som silke og efterlader en varm, dvælende finish. Den er perfekt til at nyde efter en lang dag eller til at dele med venner ved særlige lejligheder.

Fik vi nævnt, at den kommer i en stilfuld gaveæske? Det er rigtigt, at hver flaske Slyrs Bavarian Peat Single Malt Whisky præsenteres i en slank, elegant æske, hvilket gør den til en ideel gave til whiskyentusiaster. Uanset om det er til en fødselsdag, et jubilæum eller bare fordi, det er en gave, der helt sikkert vil imponere.

Kort sagt er Slyrs Bavarian Peat Single Malt Whisky mere end bare en drink. Det er en hyldest til den bayerske kulturarv, et vidnesbyrd om kunsten at lave whisky og en nydelse for dine smagsløg. Så hvorfor vente? Forkæl dig selv med en flaske i dag, og oplev magien ved bayersk whisky, når den er bedst.
Produktinformation
Slyrs
Ny
Brand
Slyrs
Oprindelsesland
Tyskland
Sortering
Single Malt
chat Anmeldelser (0)