🌾Starward Octave Barrels 2018 Bot.2021 Australian | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Starward Octave Barrels 2018 Bot.2021 Australian

1.40 kg

Oplev den udsøgte smag af Starward Octave Barrels, en australsk whisky i topklasse. Den er lagret til perfektion på små oktavfade og har en rig og kompleks smagsprofil, der helt sikkert vil vække begejstring. Hver slurk afslører en symfoni af smage - fra fed eg til subtile antydninger af frugt og krydderier. Perfekt til whiskykendere eller andre, der ønsker at nyde en førsteklasses, unik spiritus. Oplev Australiens tiltrækningskraft i hver eneste dråbe med Starward Octave Barrels. Nyd den med ansvar!

86,69 €

86,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse

Oplev den dejligt bløde og fyldige australske Starward Octave Barrels Whisk(e)y. Denne perle af en spiritus er fremstillet i Melbourne, Australien, og byder på en unik og spændende smagsoplevelse, der vil løfte din whiskysmag til nye højder.

Starward Octave Barrels er en overdådig blanding af exceptionelle smage, omhyggeligt modnet i Apera- (sherry-stil) og rødvinsfade. De mindre "oktavfade" giver mulighed for en hurtigere modningsproces, hvilket resulterer i en whisky, der har en robust og kompleks profil.

På tungen byder denne whisky på en symfoni af smagsnuancer. Forvent en eksplosion af søde og frugtagtige toner med et strejf af krydderi, perfekt afbalanceret med en rig og tilfredsstillende dyb undertone af ristet byg og egetræ. Den dejlige eftersmag er blidt varm og efterlader et varigt minde om whiskyens unikke karakter.

Starward Octave Barrels er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Perfekt til en hyggelig aften, en fest eller som en betænksom gave til en whiskyelsker i dit liv. Nyd den alene, over is eller som en del af en sofistikeret cocktail.

Forkæl dig selv med denne alsidige, lækre og unikke australske whiskey. Starward Octave Barrels er mere end bare en spiritus; det er en rejse i en flaske. Så hvorfor vente? Oplev den rige, fyldige smag af Starward Octave Barrels australske whisky Whisk(e)y i dag og oplev en ny verden af smag.

Husk, at whiskey handler om nydelse. Så læn dig tilbage, skænk dig et glas Starward Octave Barrels, og nyd øjeblikket. Du har fortjent det!

Produktinformation
Ny
Brand
Starward Distillery
Oprindelsesland
Australien
Sortering
Single Malt
Alkoholindhold
48.0%
Indhold
0.7l
Tilsætningsstoffer
ingen
Destilleret
2018
På flaske
2021
chat Anmeldelser (0)