Cotswolds SINGLE CASK 5 Years Old Single Malt Whisky 60,6% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Single Malt | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Cotswolds SINGLE CASK 5 Years Old Single Malt Whisky 60,6% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg

85,29 €

85,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Nyd den udsøgte smag af Cotswolds Single Cask Single Malt Whisky. Denne førsteklasses whisky er et vidnesbyrd om kunsten at destillere, og den har tilbragt fem herlige år med at modne på et enkelt fad. Resultatet er en blød og robust smagsprofil, der helt sikkert vil vinde whiskyentusiasternes hjerter.

The Cotswolds Single Cask Single Malt Whisky er fremstillet af den fineste maltet byg og rent, frisk vand fra Cotswolds-bakkerne. Derefter modnes den i et enkelt fad for at give en dybde i smagen, som ikke er mulig med blandede whiskyer. Denne proces sikrer, at hver flaske er unik og frembringer et rigt tæppe af smag, fra honningagtige frugter til blide krydderier.

Alkoholindholdet er tilfredsstillende robust og giver en varm, dvælende finish, som whiskyelskere vil sætte pris på. Denne single malt whisky er ikke bare en drink, det er en oplevelse, som udfolder sig for hver slurk og giver dig lyst til mere.

Og det bedste af det hele? Denne enestående whisky leveres i en stilfuld gaveæske, hvilket gør den til en ideel gave til whisky-elskeren i dit liv. Uanset om det er til en fødselsdag, et jubilæum eller bare fordi, Cotswolds Single Cask Single Malt Whisky en gave, der helt sikkert vil blive nydt.

Oplev den unikke og førsteklasses smag af Cotswolds Single Cask Single Malt Whisky. Det er ikke bare en drink, det er en rejse ind i hjertet af Cotswolds, en rejse, som du får lyst til at tage på igen og igen.
Produktinformation
Cotswolds
Ny
chat Anmeldelser (0)