Plantation Rum FIJI ISLANDS KILCHOMAN PEATED Maturation 2009 49,6% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Single Cask rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Plantation Rum FIJI ISLANDS KILCHOMAN PEATED Maturation 2009 49,6% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev det tropiske paradis i en flaske med Plantation Rum Fiji Islands Kilchoman med tørv. Denne unikke rom, der er modnet til perfektion, giver dig de eksotiske vibes fra Fiji med et røget twist fra Kilchomans peated-proces. Pak den smukke gaveæske ud, og nyd en rom, der er blød, sofistikeret og fuld af karakter. Perfekt til dem, der nyder et stænk af eventyr i hver slurk. Drik ikke bare rom, men oplev Fiji Islands med hver eneste tår.

62,49 €

62,49 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev tropernes magi med vores Plantation Rum Fiji Islands Kilchoman tørvet modning. Denne førsteklasses rom er en hyldest til den levende kultur og de frodige landskaber på Fiji-øerne Islandsog indfanger essensen af ølivet i hver eneste slurk.

Denne unikke blanding blev bragt til live i 2009 og er et produkt af omhyggelig fremstilling og modning. Denne rom er destilleret på Fiji, et sted kendt for sine frodige sukkerrørsmarker og uberørte vandkilder, før den lagres under vores mesterdestillatørers årvågne øjne.

Kilchoman Peated Maturation giver rommen en smukt afbalanceret røget dybde, der komplementerer sukkerrørenes naturlige sødme. Resultatet er en rig, fyldig rom med en blød finish, der har smag af tropiske frugter, toffee og et strejf af tørverøg.

Rommen er aftappet ved 49,6% vol., hvilket bevarer dens robuste smagsprofil. Den kommer i en flaske på 0,7 liter, som er perfekt til at dele med venner eller nyde alene.

Men det handler ikke kun om, hvad der er inde i flasken. Vores Plantation Rum Fiji Islands Kilchoman Peated Maturation kommer i en elegant gaveæske, hvilket gør den til en perfekt gave til rom-entusiaster eller andre, der sætter pris på god spiritus.

Oplev smagen af Fiji Islands med vores Plantation Rum. Det er mere end bare en drink; det er en rejse til hjertet af troperne. Begiv dig ud på denne rejse i dag, og nyd den rige smag af vores omhyggeligt fremstillede rom.
Produktinformation
Plantation
Ny
Brand
Kilchoman Distillery
Oprindelsesland
Skotland
Region
Islay
Sortering
Single Malt
chat Anmeldelser (0)