Mocambo Ron Añejo Barrica Única 15 Años 40% Vol. 0,5l | Single Cask rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mocambo Ron Añejo Barrica Única 15 Años 40% Vol. 0,5l

1.40 kg
Nyd den lokkende smag af Mocambo Ron Añejo Barrica Única, en førsteklasses lagret rom, som er et must for enhver kender. Hver slurk afslører den rige, komplekse smag, som denne udsøgte spiritus har at byde på. Den er lagret i 15 år på et enkelt fad og har en fascinerende blanding af dybe karamel- og vaniljenoter med et strejf af krydderier, der bliver hængende i ganen. Denne rom er perfekt til at nippe til rent eller med is og er et sandt bevis på kunsten at destillere exceptionelt. Få fat i din i dag og oplev en smag af luksus på flaske.

27,29 €

27,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den unikke, fyldige smag af Mocambo Ron Añejo Barrica Única, en førsteklasses rom, der er lagret i hele 15 år. Denne enestående spiritus er aftappet ved 40% volumen og kommer i en halvliters flaske, perfekt til at nippe til og dele. Mocambo Ron Añejo Barrica Única tager dig med på en smagsrejse for hver slurk.

Denne rom er fremstillet med passion og præcision og har en dyb, gylden ravfarve, som vidner om dens lange år på fad. Lagringsprocessen på en enkelt tønde giver den en karakter, som er både kompleks og raffineret. Brug et øjeblik på at nyde aromaen, som kombinerer sødme fra karamel, et strejf af vanilje og den varme duft af egetræ. Det er nok til at få din mund til at løbe i vand af forventning.

Når du tager en slurk, bliver du draget ind i en verden af rige smage. Der er den bløde sødme fra melasse, det krydrede spark fra kanel og de subtile noter af tørrede frugter. Eftersmagen er lang og varm og efterlader en dejlig eftersmag, der inviterer dig til at tage endnu en tår. Det er en fyldig rom, der er perfekt som den er eller med is. Du kan også bruge den til at tilføje et strejf af raffinement til dine cocktails.

Mocambo Ron Añejo Barrica Única er mere end bare en drik. Det er en sanseoplevelse, der tager dig med til hjertet af Mexico, hvor den er fremstillet med omhu og tradition. Det er et must for rom-entusiaster og en fantastisk tilføjelse til enhver spiritussamling. Lad dig friste af en flaske i dag, og nyd smagen af kvalitet og tradition.
Produktinformation
Mocambo
Ny
chat Anmeldelser (0)