Silver Seal PANAMA Rum 17 Years Old 2001 51% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Single Cask rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Silver Seal PANAMA Rum 17 Years Old 2001 51% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Nyd den udsøgte smag af Silver Seal Panama Rum, en førsteklasses spiritus, der er modnet i over et årti. Denne rom er tappet på flaske med en volumen på 51 % og har en robust, fyldig smag, som vil imponere enhver rom-aficionado. Hver flaske leveres i en stilfuld gaveæske, hvilket gør den perfekt til særlige lejligheder eller som en betænksom gave. Nyd Panamas rige arv med hver slurk af denne fint lagrede rom. Nyd den ren, med is eller som en luksuriøs tilføjelse til din yndlingscocktail. Gå ikke glip af denne godbid i begrænset oplag - bestil din Silver Seal Panama Rum i dag!

225,09 €

225,09 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Nyd den udsøgte smag af Silver Seal Panama Rum, en bemærkelsesværdig blanding, der har lagret i 17 år. Denne førsteklasses rom, indkapslet i en unik Geschenkbox, er indbegrebet af kvalitet og raffinement. Det er ikke bare en drik; det er en rejse gennem de forskellige smagsprofiler, som Panamas fineste destillerier har at byde på.

Med en volumen på 51% giver denne rom en rig, fyldig oplevelse, som helt sikkert vil glæde dine smagsløg. Fra den første slurk vil du blive betaget af dens mørke ravfarve og fristende aroma. Den komplekse kombination af søde og krydrede noter udfolder sig smukt i ganen og efterlader en langvarig, varm finish, som virkelig er uforglemmelig.

Men Silver Seal Panama Rum handler ikke kun om smagen. Den elegante Geschenkbox, den leveres i, tilføjer et strejf af raffinement, hvilket gør den til en ideel gave til fester eller særlige lejligheder. Det er mere end bare en drink; det er et tegn på påskønnelse, et symbol på gode tider og et vidnesbyrd om din upåklagelige smag.

Uanset om du er romkender eller vil udforske en verden af førsteklasses spiritus, er Silver Seal Panama Rum et eventyr, der venter på at blive åbnet. Så hvorfor vente? Dyk ned i en verden af fin rom, og lad dine sanser blive revet med af den berusende tiltrækningskraft fra Silver Seal Panama Rum. Skål for gode tider og endnu bedre rom!
Produktinformation
Silver Seal
Ny
chat Anmeldelser (0)