Plantation Rum PANAMA 2010 Terravera One-Time Limited Edition 51,4% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Single Cask rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Plantation Rum PANAMA 2010 Terravera One-Time Limited Edition 51,4% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Forelsk dig i smagen af troperne med vores Plantation Rum Terravera One-Time Limited Edition. Denne udvalgte udgivelse, direkte fra hjertet af Panama, er en flaske, der bringer Caribien hjem til dig. Den er lagret til perfektion og leverer en unik blanding af smag med en robust styrke, der er helt rigtig. Uanset om du er rom-connaisseur eller en afslappet sipper, vil du sætte pris på dens rige, glatte finish. Og så kommer den i en smukt udformet gaveæske, hvilket gør den til en ideel gave til særlige lejligheder. Oplev denne eksotiske rejse i en flaske, men skynd dig, det er en limited edition!

69,59 €

69,59 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Gør dig klar til at løfte din romoplevelse med Plantation Rum Panama Terravera One-Time Limited Edition i en gaveæske. Denne eksklusive rom er et must-have for alle kendere og byder på en unik fusion af fyldige smage og bløde teksturer. Destilleret til perfektion og lagret i Panamas tropiske klima giver denne rom en uovertruffen smagsoplevelse.

Hver slurk af denne rom afslører en blanding af søde og krydrede noter, der helt sikkert vil glæde dine smagsløg. Volumen på 51,4 % sikrer en stærk, intens smag, der bliver hængende i munden og skaber en mindeværdig eftersmag. Det er en udsøgt balance mellem styrke og subtilitet, designet til at behage selv de mest kræsne ganer.

Denne rom præsenteres i en stilfuld gaveæske og er en fremragende gave til enhver lejlighed. Uanset om du fejrer en milepæl eller bare vil påskønne en, du holder af, vil denne rom med garanti gøre et varigt indtryk.

Plantation Rum Panama Terravera er en begrænset engangsudgave, hvilket gør den endnu mere speciel. Det er en sjælden chance for at smage det unikke håndværk og den passion, der ligger i hver eneste dråbe af denne rom. Der produceres kun et begrænset antal flasker, hvilket gør hver enkelt til et samlerobjekt.

Gå ikke glip af denne mulighed for at eje et stykke romhistorie. Uanset om du er rom-entusiast eller nybegynder, er Plantation Rum Panama Terravera One-Time Limited Edition i en gaveæske en fantastisk tilføjelse til din samling. Bestil din i dag, og begiv dig ud på en uforglemmelig romrejse.
Produktinformation
Plantation
Ny
chat Anmeldelser (0)