Plantation Rum AUSTRALIA Single Cask Sherry Palo Cortado Finish 2009 45,3% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Single Cask rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Plantation Rum AUSTRALIA Single Cask Sherry Palo Cortado Finish 2009 45,3% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Nyd den eksotiske smag af Plantation Rum Australia Single Cask Sherry Palo Cortado Finish. Denne unikke rom, der er modnet under den australske sol, giver en robust smag af tropisk frugt og krydderier. Det sidste touch? En elegant finish på sherryfade, som tilføjer et rigt, nøddeagtigt lag til smagen. Det er den perfekte gave til rom-entusiaster, præsenteret i en stilfuld gaveæske. Glæd dine sanser, og opdag den australske roms fængslende verden med denne enestående blanding. Smag eventyret i dag!

59,19 €

59,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den udsøgte smag af Plantation Rum Australia Single Cask Sherry Palo Cortado Finish, den perfekte blanding af klasse og raffinement. Denne unikke rom, der ligger i en stilfuld gaveæske, er en skjult skat fra hjertet af Australiens fineste destillerier.

Vores rom er mere end bare en drink; det er en rejse. Hver slurk tager dig med på et eventyr, rig på smag af sherry og palo cortado finish. Den dybe, komplekse smag omslutter dine sanser og efterlader et varigt indtryk af dens unikke karakter. Den cremede tekstur kombineret med et strejf af krydderi skaber en uforglemmelig smagsoplevelse, der får dig til at komme tilbage efter mere.

Denne rom er ikke bare destilleret, men også modnet på et enkelt fad, hvilket tilføjer en helt ny dimension til smagen. Fadlagringen giver rommen en karakteristisk træagtig smag, som giver den en robust og fyldig profil. Sherry palo cortado-finishen forstærker smagen med et forfriskende, frugtagtigt twist, der afbalancerer den rige smag.

Plantation Rum Australia Single Cask Sherry Palo Cortado Finish er virkelig en nydelse for sanserne. Det er den perfekte gave til rom-entusiaster eller enhver, der sætter pris på spiritus af høj kvalitet. Den smukke gaveæske, den kommer i, tilføjer et strejf af elegance og sikrer, at flasken forbliver sikker og tryg.

Så hvorfor vente? Dyk ned i en verden af unikke smagsoplevelser med Plantation Rum Australia Single Cask Sherry Palo Cortado Finish. Det er mere end en drink; det er en oplevelse. Husk, at de bedste øjeblikke i livet nydes med et glas god rom. Så forkæl dig selv eller dem, du holder af, med denne enestående rom, og lad de gode tider rulle.
Produktinformation
Plantation
Ny
chat Anmeldelser (0)