Plantation Rum JAMAICA VRW Single Cask Spanish Orange Wine Cask Finish 2009 53% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Single Cask rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Plantation Rum JAMAICA VRW Single Cask Spanish Orange Wine Cask Finish 2009 53% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Nyd den karakteristiske smag af Plantation Rum - Jamaica VRW Single Cask Spanish Orange Wine Cask Finish. Denne sublime spiritus, der præsenteres i en stilfuld gaveæske, byder på en unik blanding af fed jamaicansk rom med undertoner af spansk appelsinvin. Det er en nydelse for dine smagsløg med en rig, robust smag, der perfekt afbalancerer de søde, frugtagtige noter af appelsin. Uanset om du er en rom-aficionado eller bare søger et nyt smagseventyr, vil denne enestående rom helt sikkert imponere. Oplev den uovertrufne smag af Plantation Rum, den perfekte tilføjelse til enhver spiritussamling.

60,29 €

60,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Forkæl dine sanser med vores Plantation Rum Jamaica VRW Single Cask Spanish Orange Wine Cask Finish. Denne rom er håndlavet af de fineste sukkerrør i Jamaicas frodige grønne bakker og er en hyldest til øens livlige kultur, solrige dage og afslappede stemning.

Rommen er lagret på et enkelt fad og færdiggjort på spanske appelsinvinsfade og er en herlig eksplosion af smag. Den tropiske sødme fra jamaicanske sukkerrør er perfekt afbalanceret med de dristige citrusnoter fra spansk appelsinvin, hvilket resulterer i en unik, levende karakter, der er både forfriskende og tilfredsstillende.

Vores Plantation Rum er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Hver slurk transporterer dig til Caribien med dens varme, tropiske brise og stjerneklare nætter. Det er en smag af paradis, tappet på flaske og klar til at nyde, hvor som helst og når som helst.

Denne rom er perfekt til at nyde ren, med is eller som hovedingrediens i din yndlingscocktail. Den er også det perfekte valg til en gave, da den leveres i en flot gaveæske, der helt sikkert vil imponere.

Så uanset om du er en erfaren rom-entusiast eller ny i verden af førsteklasses spiritus, tilbyder vores Plantation Rum Jamaica VRW Single Cask Spanish Orange Wine Cask Finish en unik, uforglemmelig smagsoplevelse, som du får lyst til at genopleve, slurk efter slurk.

Oplev magien fra Jamaica, smagen af Spanien og håndværket bag fin romfremstilling i hver eneste dråbe. Oplev forskellen ved Plantation Rum i dag.
Produktinformation
Plantation
Ny
chat Anmeldelser (0)