Attack on Titan x Beyond the Wall TITAN Model Japanese Sake 13% Vol. 0,72l in Geschenkbox | Sake og risvin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Attack on Titan x Beyond the Wall TITAN Model Japanese Sake 13% Vol. 0,72l in Geschenkbox

1.40 kg
Slip din indre titan løs med vores Attack on Titan x Beyond the Wall TITAN Model Japanese Sake! Denne sake er fremstillet med passion og præcision i Japan og er et absolut must-have for både fans og sake-entusiaster. Den er pakket i en flot gaveæske og har en blød, sprød smag, der passer perfekt til din yndlingssushi eller sashimi. Med en volumen på 13% er det den perfekte balance mellem styrke og smag. Uanset om du fejrer en sejr på den anden side af muren eller bare nyder en aften hjemme, er denne sake din ideelle ledsager. Så hvorfor vente? Træd ind i Attack on Titans verden med hver slurk!

68,09 €

68,09 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Gør dig klar til at fordybe dig i "Attack on Titan"-verdenen med vores eksklusive Beyond the Wall TITAN Model Japanese Sake. Denne unikke blanding er ikke bare en almindelig sake - det er en smagsprøve på det ekstraordinære univers i din yndlingsanime, bragt til live.

Denne sake er omhyggeligt fremstillet i Japan og indfanger essensen af animeens titaniske kampe og fantastiske billeder i hver eneste slurk. Dens udsøgte smagsprofil er delikat, men alligevel kraftfuld, ligesom heltene i "Attack on Titan". Hver flaske er et vidnesbyrd om den fine kunst at brygge sake og afspejler det bedste af japansk tradition og håndværk.

Men det handler ikke kun om smagen - det handler om oplevelsen. Beyond the Wall TITAN Model Sake er et samlerobjekt, som ingen "Attack on Titan"-fan bør gå glip af. Flasken, der er udsmykket med ikoniske billeder fra anime'en, er et kunstværk i sig selv. Den er perfekt til udstilling på din hylde eller som samtaleemne ved din næste sammenkomst.

Uanset om du er en erfaren sake-entusiast, en anime-elsker eller begge dele, er dette produkt et must-have. Det er mere end bare en drink - det er en portal ind i "Attack on Titan"-verdenen, som giver dig en unik måde at fejre og komme i kontakt med den serie, du elsker.

Oplev spændingen ved "Attack on Titan" på en helt ny måde med Beyond the Wall TITAN Model Japanese Sake. Bestil din i dag, og lad eventyret begynde. Husk - dette er ikke bare sake. Det er en hyldest til den ånd af tapperhed og modstandsdygtighed, som "Attack on Titan" er udtryk for. Nyd den med ansvar!
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)