Gekkeikan JUNMAI The Superior Japanese Sake 14,5% Vol. 0,72l | Sake og risvin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Gekkeikan JUNMAI The Superior Japanese Sake 14,5% Vol. 0,72l

1.40 kg
Oplev den autentiske smag af Japan med Gekkeikan Junmai Superior Sake! Denne sake er fremstillet ved hjælp af traditionelle metoder og har en rig, fyldig smag, der er både glat og forfriskende. Den er perfekt til din yndlingssushi eller en sydende wokret og er en alsidig tilføjelse til ethvert måltid. De subtile antydninger af frugt og jordagtige undertoner vil transportere dig til hjertet af Kyoto med hver slurk. Nyd den afkølet for en sprød, forfriskende oplevelse, eller server den varm for at fremhæve dens dybe, nuancerede smag. Løft din drikkeoplevelse med Gekkeikan Junmai - den overlegne japanske sake!

17,69 €

17,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Nyd den autentiske smag af Japan med Gekkeikan Junmai, den overlegne japanske sake. Denne spændende bryg er et must-have for alle, der sætter pris på den delikate kunst at lave sake. Fremstillet med præcision og omhu af Gekkeikan, et førende navn inden for traditionel japansk sake, er denne bryg et vidnesbyrd om brandets 370 års erfaring og passion inden for området.

Junmai, som kan oversættes til "ren ris", er en førsteklasses type sake, der kun er fremstillet af ris, vand, gær og koji uden tilsat alkohol. Denne Gekkeikan Junmai sake er ingen undtagelse. Det er en ren, fyldig sake med en blød tekstur og en rig, robust smag.

Denne sake er kendetegnet ved et strejf af frugtagtige noter, der perfekt afbalancerer risens salte rigdom. Dens subtile sødme er parret med en mild syrlighed, hvilket skaber en udsøgt smag, der bliver hængende i ganen. Det er virkelig en godbid, der fremhæver den bedste smag i dine japanske yndlingsretter, hvilket gør den til en fantastisk ledsager til sushi, sashimi, tempura eller endda en stor skål ramen.

Gekkeikan Junmai Sake er mere end bare en drink, det er en oplevelse. Det er en fejring af japansk kultur, tradition og håndværk. Så hvorfor ikke hæve glasset og forkæle dig selv med en slurk af Japans fineste? Uanset om du er en sake-entusiast eller en nysgerrig nybegynder, vil Gekkeikan Junmai helt sikkert imponere. Oplev den overlegne smag af japansk sake i dag med Gekkeikan Junmai.
Produktinformation
Gekkeikan
Ny
chat Anmeldelser (0)