Stauning El Clasico Rye Vermouth Finish 45.7%- 0.7l | Rug Whisk(e)y | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Stauning El Clasico Rye Vermouth Finish 45.7%- 0.7l

1.40 kg
Oplev den uforglemmelige smag af Stauning El Clasico Rye Vermouth Finish. Denne danske whisky er fremstillet med omhu og har en unik smagsprofil med en perfekt blanding af krydret rug, søde vermouth-undertoner og en blød finish. Uanset om du er whiskykender eller nybegynder, vil du sætte pris på den dybde og kompleksitet, som denne spiritus tilfører din gane. Stauning El Clasico Rye Vermouth Finish er perfekt til at nippe til alene eller blande i cocktails og er et must-have i enhver hjemmebar. Oplev smagsharmonien i hver eneste dråbe!

71,79 €

71,79 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den rige dybde af smag med Stauning El Clasico Rye Vermouth Finish. Denne rugwhisky er en unik blanding af tradition og innovation, fremstillet med ekspertise og opmærksomhed på detaljer.

Stauning El Clasico Rye Vermouth Finish er ikke bare en whisky, det er en sanselig rejse. Hver slurk tager dig med til det danske landskab, hvor rugen dyrkes, høstes og forvandles til denne enestående spiritus. Finishen på vermouthfade tilfører en dejlig sød og krydret kompleksitet, som virkelig skiller den ud fra mængden.

Med sin robuste smagsprofil med noter af mørk chokolade, tørrede frugter og varme krydderier er denne whisky perfekt til både whiskyentusiaster og nybegyndere. Det er en alsidig spiritus, der kan nydes ren, med is eller som stjernen i din yndlingscocktail.

Stauning El Clasico Rye Vermouth Finish smager ikke kun fantastisk, den kommer også i en smukt designet flaske. Det gør den perfekt som gave eller til at have stående fremme på din hjemmebar.

Så hvorfor ikke forkæle dig selv med en flaske Stauning El Clasico Rye Vermouth Finish? Det er mere end bare en drink, det er en oplevelse, du sent vil glemme. Whisk(e)y aldrig har smagt så godt. Dyk ned og oplev Staunings magi i dag!
Produktinformation
Ny
Brand
Stauning Distillery
Oprindelsesland
Danmark
Sortering
Rye
Alkoholindhold
45.7%
Indhold
0.7l
Tilsætningsstoffer
ingen
chat Anmeldelser (0)