Miraval Studio by Miraval Rosé 2023 12,5% Vol. 0,75l | Rosévin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Miraval Studio by Miraval Rosé 2023 12,5% Vol. 0,75l

1.40 kg

16,49 €

16,49 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Miraval Studio by Miraval Rosé, en fængslende blanding, der helt sikkert vil pirre dine smagsløg. Denne fine rosévin er en harmonisk symfoni af smage og aromaer, som vil tage dig direkte til Frankrigs solbeskinnede vinmarker.

Miraval Studio by Miraval Rosé er fremstillet med omhu og præcision og er et vidnesbyrd om vinfremstillingens kunst. Den har en delikat, lyserød farve, der er lige så behagelig for øjet, som den er for ganen. Hver slurk afslører noter af friske frugter, skovjordbær og et strejf af citrus, hvilket gør den til et alsidigt valg til alle lejligheder.

Denne rosé er mere end bare en vin, det er en oplevelse. Uanset om du skal fejre en særlig lejlighed eller bare nyde en stille aften derhjemme, er Miraval Studio by Miraval Rosé din perfekte ledsager. Den passer smukt til en række retter, fra fisk og skaldyr og grillet kød til friske salater og cremede oste.

Og lad os ikke glemme dens oprindelse. Denne rosé kommer fra den berømte Miraval-vingård, et navn, der er synonymt med kvalitet og raffinement i vinens verden. Vingårdens unikke beliggenhed med den kølige havbrise og den varme provencalske sol bidrager til vinens særpræg og kompleksitet.

Sammenfattende er Miraval Studio by Miraval Rosé en vin, der virkelig skiller sig ud. Det er en blanding, der ikke bare smager fantastisk, men også fortæller en historie - en historie om tradition, håndværk og kærlighed til god vin. Så hvorfor ikke forkæle dig selv eller en, du holder af, med en flaske i dag? Når alt kommer til alt, er livet for kort til mindre end det bedste.
Produktinformation
Miraval
Ny
chat Anmeldelser (0)