Tenuta Sette Ponti Oreno Toscana IGT 2020 15% Vol. 0,75l | Rødvin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tenuta Sette Ponti Oreno Toscana IGT 2020 15% Vol. 0,75l

1.40 kg
Nyd den rige smag og bløde finish i Tenuta Sette Ponti Oreno Toscana IGT. Denne udsøgte vin, der er fremstillet i Italien, har et robust alkoholindhold på 15% og tilbyder en fyldig oplevelse, der glæder din gane. Hver slurk afslører antydninger af modne bær, chokolade og krydderier, perfekt afbalanceret for en harmonisk smag. Uanset om du skal fejre en særlig lejlighed eller bare slappe af efter en lang dag, vil denne elegante Toscana IGT helt sikkert imponere. Kombinér den med dine italienske yndlingsretter for en uforglemmelig gastronomisk rejse. Oplev luksusen ved italiensk vinfremstilling med Tenuta Sette Ponti Oreno Toscana IGT!

88,09 €

88,09 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Forkæl dine sanser med Tenuta Sette Ponti Oreno Toscana. Denne udsøgte italienske rødvin er en fryd for ganen og byder på en harmonisk blanding af intense smage og bløde teksturer. Hver slurk afslører en elegant blanding af modne røde og sorte frugter, suppleret med et strejf af krydderi og silkebløde tanniner.

Denne toscanske fornøjelse er en smuk blanding af Merlot, Cabernet Sauvignon og Petit Verdot, som hver især giver vinen sin unikke karakter. Vinens rige, fyldige smag er et vidnesbyrd om de enestående vinfremstillingsevner på Tenuta Sette Ponti - en berømt vingård i hjertet af Toscana. Druerne til denne vin er omhyggeligt håndplukkede og omhyggeligt forarbejdet for at sikre den højeste kvalitet.

Oreno Toscana har en livlig rubinrød farve, der betager øjet, før man overhovedet har taget den første slurk. Dens aromatiske bouquet er en symfoni af modne bær, mørke kirsebær og delikate antydninger af vanilje og cedertræ. Vinens afbalancerede syre og velintegrerede tanniner gør den til en perfekt ledsager til en lang række retter, især kraftigt kød og lagrede oste.

Uanset om du er en vinkender eller en afslappet entusiast, vil Tenuta Sette Ponti Oreno Toscana helt sikkert imponere. Den er perfekt til særlige lejligheder, eller bare når du vil forkæle dig selv med en enestående vinoplevelse. Det er ikke bare en flaske vin, det er en smag af Toscana.

Bemærk: Nyd vinen med ansvar, og husk, at den ikke er egnet til gravide eller personer under den lovlige drikkealder.
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)