Giacosa Fratelli Barolo Scarrone Vigna Mandorlo Riserva DOCG 2012 14,5% Vol. 0,75l | Rødvin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Giacosa Fratelli Barolo Scarrone Vigna Mandorlo Riserva DOCG 2012 14,5% Vol. 0,75l

1.40 kg
Nyd den rige, autentiske smag af Giacosa Fratelli Barolo Scarrone Vigna Mandorlo Riserva. Denne elegante italienske vin er et sandt mesterværk med en indbydende aroma af modne frugter, krydderier og et strejf af vanilje. Hver slurk afslører en fyldig og vedholdende smag, der efterlader et varigt indtryk på din gane. Det er den perfekte ledsager til en romantisk middag eller en afslappende aften. Med Giacosa drikker du ikke bare vin, du oplever den. Så hvorfor vente? Tag din flaske i dag, og smag forskellen. Husk, god vin er en fornøjelse, stor vin er en skat!

54,69 €

54,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Tag din gane med på en italiensk rejse med Giacosa Fratelli Barolo Scarrone Vigna Mandorlo Riserva. Denne smukt udformede vin er en afspejling af den rige arv fra Giacosa Fratellis vinmarker, der ligger i hjertet af Italiens prestigefyldte vinregion, Barolo.

Scarrone Vigna Mandorlo Riserva er ikke bare en vin; det er en oplevelse, en historie om tradition, der udfolder sig med hver slurk. Druerne er håndplukket fra Mandorlo-vinmarken, som er kærligt opkaldt efter mandeltræerne, der blomstrer der. Denne vin er en Riserva, hvilket betyder, at den har brugt ekstra tid på at modne i egetræsfade, hvor den har udviklet komplekse smage og en karakter, der er karakteristisk for Barolo.

I næsen har vinen en dejlig bouquet af modne røde frugter, et strejf af krydderier og en duft af de charmerende mandeltræer. Når du tager en slurk, vil du opleve en fyldig vin, der smukt afbalancerer intensitet og elegance. Smagen af kirsebær, blommer og et strejf af krydderi udfolder sig gradvist og fører til en lang og robust finish.

Denne vin er perfekt til særlige lejligheder og passer fantastisk til kraftige italienske retter som lasagne, osso buco eller en rustik risotto. Men Giacosa Fratelli Barolo Scarrone Vigna Mandorlo Riserva kan også nydes alene, så du kan nyde dens kompleksitet og rigdom i ro og mag.

Konklusionen er, at denne vin er et sandt bevis på Giacosa Fratellis mesterlige vinfremstilling. Det er en smag af Italien, en fejring af Barolo-regionen og en sensorisk rejse, du aldrig vil glemme. Så hvorfor vente? Forkæl dig selv med en flaske i dag, og oplev magien.
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)