Heinrich Blaufränkisch 2019 12,5% Vol. 0,75l | Rødvin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Heinrich Blaufränkisch 2019 12,5% Vol. 0,75l

1.40 kg

14,49 €

14,49 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev smagen af luksus med Heinrich Blaufränkisch. Denne enestående rødvin er ikke bare en drink, det er en rejse til hjertet af Østrigs fineste vinmarker. Heinrich Blaufränkisch skiller sig ud med sin levende, rubinrøde farve og de mange smagsnuancer, den bringer til din gane.

Hver slurk er et eventyr med lag af mørke kirsebær, brombær og krydrede noter, alt sammen perfekt afbalanceret med en forfriskende syre og en blød, dvælende finish. Det er en vin, der er både robust og elegant, hvilket gør den til et perfekt match til mange forskellige retter. Uanset om du nyder en stor bøf eller en simpel pastaret, vil Heinrich Blaufränkisch løfte dit måltid til en gourmetoplevelse.

Men denne vin handler ikke kun om smag. Det handler om det håndværk og den tradition, der ligger bag hver eneste flaske. Druerne håndplukkes, når de er mest modne, og de forarbejdes omhyggeligt til en vin, der udtrykker Heinrich-familiens passion og ekspertise.

Sig farvel til det almindelige, og inviter Heinrich Blaufränkisch ind i din vinsamling. Dette er ikke bare en flaske vin; det er en erklæring om elegance, kvalitet og raffinement. Oplev forskellen med Heinrich Blaufränkisch i dag. Skål!
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)