Scheiblhofer Big John Cuvée Reserve 2022 14% Vol. 1,5l in Geschenkbox | Rødvin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Scheiblhofer Big John Cuvée Reserve 2022 14% Vol. 1,5l in Geschenkbox

1.40 kg
Giv dine nærmeste en smag af luksus med Scheiblhofer Big John Cuvée Reserve i en elegant gaveæske. Denne eksklusive rødvin er uforglemmelig med sine dybe toner af mørke bær, krydderier og blød eg. Med en alkoholprocent på 14% er Big John både kraftfuld og afbalanceret, perfekt til enhver lejlighed. Nyd den alene eller par den med din yndlingsret for en gourmetoplevelse. Denne 1,5 liters flaske er perfekt til deling og fejring. Gør en særlig aften endnu mere mindeværdig med Scheiblhofer Big John Cuvée Reserve.

36,69 €

36,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Fordyb dig i den rige smag af Scheiblhofer Big John Cuvée Reserve. Denne udsøgte vin, omhyggeligt aftappet i generøse 1,5 liter, byder på en unik blanding af smagsnuancer, som vil give dig lyst til mere. Det er mere end bare en drink - det er en oplevelse!

Denne cuvée reserve er håndplukket fra de fineste vinmarker og giver den perfekte balance mellem styrke og elegance. Den har en høj volumenprocent på 14 og tilbyder en robust og fyldig smag, som vil glæde selv den mest kræsne vinkender.

Hver slurk af Scheiblhofer Big John Cuvée Reserve inviterer dig ind i en verden af frodige bær, mørk chokolade og et strejf af krydderi. Det er en symfoni af smage, der synger i perfekt harmoni, hvilket gør den til en dejlig ledsager til dine måltider eller en afslappende aften derhjemme.

Den dybe rubinrøde farve er en fryd for øjet, ligesom smagen er en fryd for ganen. Vinens indviklede lag af smag udfolder sig med hver slurk og efterlader et varigt indtryk.

Scheiblhofer Big John Cuvée Reserve er ikke bare en vin; den er et vidnesbyrd om kunsten at fremstille vin. Den ekspertise og passion, der ligger bag hver eneste flaske, kan smages i dens upåklagelige kvalitet og uforglemmelige smag.

Gå ikke glip af denne sensoriske fornøjelse. Gør enhver lejlighed til noget særligt med Scheiblhofer Big John Cuvée Reserve. Det er mere end en vin - det er en fejring af smagen! Så hvorfor vente? Bestil nu, og lad den udsøgte smag af Scheiblhofer Big John Cuvée Reserve forvandle dine aftener til et gastronomisk eventyr!
Produktinformation
Scheiblhofer
Ny
chat Anmeldelser (0)