Lokita Tequila Reposado 100% Agave Azul 40% Vol. 0,7l | Reposado, Oro og Gold Tequila | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lokita Tequila Reposado 100% Agave Azul 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Nyd den bløde, fyldige smag af Lokita Tequila Reposado, fremstillet af 100 % Agave Azul. Denne førsteklasses tequila har en perfekt balance mellem sødme fra den blå agave kombineret med et subtilt strejf af egetræ fra reposado-lagringsprocessen. Uanset om den nydes ren, med is eller i din yndlingscocktail, vil Lokita Tequila Reposado helt sikkert løfte din smagsoplevelse. Det er ikke bare en tequila, det er en livsstil. Drik ansvarligt, og nyd den autentiske smag af Mexico.

44,09 €

44,09 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den sublime, fyldige smag af Lokita Tequila Reposado. Denne førsteklasses tequila er fremstillet af 100 % blå agave og er indbegrebet af autenticitet og raffinement. Dens søde, komplekse aroma transporterer dig til de solbeskinnede marker i Jalisco, Mexico, hvor agaveplanterne høstes i hånden og koges langsomt til perfektion.

Lagringen på egetræsfade giver Lokita Reposado sin karakteristiske ravfarve og en fyldig, blød finish. Med en alkoholprocent på 40 % giver den det helt rigtige spark til at gøre dine cocktailtimer mere livlige og fornøjelige. Uanset om du er en tequila-kender eller en afslappet cocktail-elsker, vil Lokita Reposado helt sikkert imponere med sin smagfulde blanding af tradition og kvalitet.

Nyd Lokita Reposado i en klassisk margarita, on the rocks, eller drik den rent for at nyde dens fulde smag. Det er ikke bare en tequila, det er en rejse, der afslører Mexicos hjerte og sjæl. Lad Lokita Reposado løfte dine smagsløg og gøre hvert øjeblik uforglemmeligt.
Produktinformation
Lokita
Ny
chat Anmeldelser (0)