Espolón Tequila Reposado 100% puro Agave 40% Vol. 0,7l | Reposado, Oro og Gold Tequila | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Espolón Tequila Reposado 100% puro Agave 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Gør dig klar til at tænde dine smagsløg med Espolón Tequila Reposado! Denne førsteklasses, 100 % rene agave-tequila er en ægte mexicansk fornøjelse. Den er lagret på egetræsfade og har en blød og robust smag, som er perfekt til at nippe til eller blande i din yndlingscocktail. Med sin rige ravfarve og noter af karamel og krydderier er Espolón Tequila Reposado en fest for dine sanser. Gør dig klar til at blive forelsket i hver eneste slurk. Løft din tequila-oplevelse - vælg Espolón Tequila Reposado!

40,69 €

40,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Sig goddag til Espolón Tequila Reposado, din nye yndlingsspiritus, som er 100 % ren agave. Denne tequila er fremstillet med passion og har en sofistikeret smagsprofil, som både tequila-entusiaster og nybegyndere vil sætte pris på. Med en alkoholmængde, der giver pote, er hver slurk en rejse til Jalisco i Mexico, hvor denne fortryllende spiritus er født.

Espolón Tequila Reposado er lagret på amerikanske egetræsfade i mindst seks måneder, hvilket giver den en gylden nuance og en robust smag. Det hele handler om agavens naturlige sødme, som forstærkes af noter af vanilje og brune krydderier. Smagen er blød, rig og fyldig, perfekt til at drikke som den er eller til at krydre din yndlingscocktail.

Men det handler ikke kun om smagen. Espolón Tequila Reposado er også en fryd for øjet. Indkapslet i en smukt designet flaske med ikonisk mexicansk kunst, er det en slående tilføjelse til enhver barvogn eller spiritusskab.

Når du vælger Espolón Tequila Reposado, vælger du mere end bare en tequila. Du vælger en livlig fejring af mexicansk tradition, håndværk og kultur. Så hvorfor vente? Løft din tequila-oplevelse med Espolón Tequila Reposado. Det er ikke bare en drink; det er en rejse, det er en historie - det er en smag af Mexico.

Husk, at Espolón Tequila Reposado handler om at nyde øjeblikket. Så skænk dig et glas, læn dig tilbage, og lad denne førsteklasses tequila tage dig med på et smagseventyr. ¡Salud!
Produktinformation
Espolon
Ny
chat Anmeldelser (0)
Kunder, der købte denne vare, købte også