Pasote Reposado Tequila 40% Vol. 0,7l | Reposado, Oro og Gold Tequila | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pasote Reposado Tequila 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Nyd den rige, bløde smag af Pasote Reposado Tequila. Denne exceptionelle spiritus er fremstillet af 100 % blå agave og har en skøn balance mellem frisk agave og udsøgt smag af egetræ. Lagring på amerikanske egetræsfade tilfører en karamelfarve og en kompleksitet, der vil betage din gane. Denne Reposado Tequila er perfekt til at nippe til alene eller blande i cocktails og er et must for tequila-entusiaster. Oplev en smag af Mexicos tradition med Pasote Reposado Tequila.

60,29 €

60,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Fordyb dig i den rige, bløde smag af Pasote Reposado Tequila. Denne tequila af høj kvalitet er håndlavet i hjertet af Mexico og vil løfte din drikkeoplevelse til et helt nyt niveau. Med en smag, der er lige så modig som dens historie, er Pasote Reposado Tequila den perfekte blanding af tradition og modernitet.

Hver slurk af denne Reposado tequila afslører det håndværk, der ligger bag produktionen. Den er destilleret af 100 % blå agave og lagret til perfektion på amerikanske egetræsfade. Det giver tequilaen sin unikke ravfarve og en uimodståelig smagsprofil, der er subtilt sød med noter af krydderi, vanilje og et strejf af røg. Eftersmagen er lang, varm og utrolig blød, hvilket gør den til en absolut fryd for sanserne.

Men det handler ikke kun om smagen. Selve flasken er et kunstværk med et design, der er en hyldest til de gamle aztekiske krigere, kendt som Pasote. Det er en perfekt tilføjelse til din hjemmebar eller en betænksom gave til tequila-entusiasten i dit liv.

Uanset om du foretrækker at nyde den ren, med is eller i en klassisk cocktail som en margarita, er Pasote Reposado Tequila sikker på at imponere. Det er mere end bare en drink, det er en sanseoplevelse, der inviterer dig til at forkæle dig selv med Mexicos rige kultur og arv. Så skænk dig et glas, læn dig tilbage, og nyd den udsøgte smag af Pasote Reposado Tequila.
Produktinformation
Pasote
Ny
chat Anmeldelser (0)