Tequila OLLITAS Reposado 100% Agave 40% Vol. 0,7l | Reposado, Oro og Gold Tequila | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tequila OLLITAS Reposado 100% Agave 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Nyd en ægte mexicansk oplevelse med Tequila OLLITAS Reposado. Denne tequila er lavet af 100% ren agave, hvilket giver den sin karakteristiske rige og glatte smag. OLLITAS Reposado er lagret i egetræsfade, hvilket giver den en dyb gylden farve og en subtil smag af egetræ. Denne tequila er perfekt til at nyde ren, på is, eller som en del af din yndlings cocktail. Oplev den autentiske smag af Mexico med Tequila OLLITAS Reposado.

36,69 €

36,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Tequila OLLITAS Reposado, din nye yndlingsdrink til enhver lejlighed! Denne tequila er fremstillet af 100 % blå agave og garanterer en blød, fyldig smag, som tequila-entusiaster vil elske. Det er en Reposado, hvilket betyder, at den er blevet lagret på egetræsfade i en periode, hvilket giver den en unik, let træagtig smag, der supplerer den naturlige sødme fra agaven.

Dette er ikke en helt almindelig tequila - OLLITAS Reposado har et alkoholindhold på 40%, hvilket sikrer en robust, fyldig oplevelse for hver slurk. Den er perfekt til at nippe til eller blande i din yndlingscocktail. Uanset om du laver en klassisk Margarita, en Tequila Sunrise eller afprøver en ny opskrift, vil denne tequila løfte din drink til det næste niveau.

En slurk af OLLITAS Reposado og du vil blive transporteret til de solrige agavemarker i Mexico. Dens gyldne nuance, duftende aroma og indviklede smagsprofil gør den til en virkelig overlegen tequila. Den kommer i en smukt designet flaske på 0,7 liter, hvilket gør den til en perfekt gave til tequila-elskere eller en god tilføjelse til din egen spiritussamling.

I en verden, hvor der ofte bliver gået på kompromis med autenticiteten, skiller Tequila OLLITAS Reposado sig ud som en ægte tequila af 100 % agave. Den er et vidnesbyrd om tradition, kvalitet og den rige arv inden for tequila-fremstilling. Så hvorfor vente? Opdag den dybe, komplekse smag af OLLITAS Reposado i dag, og oplev den sande essens af premium tequila!
Produktinformation
Ollitas
Ny
chat Anmeldelser (0)