Sierra Tequila Reposado Día de los Muertos Party Edition 38% Vol. 0,7l | Reposado, Oro og Gold Tequila | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sierra Tequila Reposado Día de los Muertos Party Edition 38% Vol. 0,7l

1.40 kg
Fejr livet med Sierra Tequila Reposado Día de los Muertos Party Edition. Denne tequila har en dyb gylden farve, der viser dens unikke lagringsproces. Fordyb dig i dens rige, krydrede aromaer og noter af karamel og eg. Den har en udsøgt smag, der er perfekt til enhver fest eller speciel lejlighed. Dens livlige flaskeudformning fejrer Día de los Muertos, en traditionel mexicansk højtid. Gør din næste fest mindeværdig med Sierra Tequila Reposado Día de los Muertos Party Edition. Det er mere end bare en tequila, det er en fejring af livet.

16,09 €

16,09 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Fejr livet med stil med Sierra Tequila Reposado Día de los Muertos Party Edition. Dette er ikke bare en tequila - det er en fiesta i en flaske! Denne fine spiritus er fremstillet i hjertet af Mexico og fremviser den autentiske smag af blå agave, lagret til perfektion. Den giver en blød, fyldig smag med et strejf af egetræ og en varm, karamelagtig finish, der er perfekt til at nippe til eller blande i din yndlingscocktail.

Sierra Tequila Reposado handler dog ikke kun om smagen. Dens unikke Día de los Muertos Party Edition-design gør den til et markant indslag på enhver barvogn. Det livlige Day of the Dead-inspirerede kunstværk på flasken tilføjer et stænk af farve og et strejf af mexicansk tradition til din fest.

Uanset om du er vært for en sammenkomst, leder efter en gave eller bare vil forkæle dig selv med en førsteklasses tequila, er Sierra Tequila Reposado Día de los Muertos Party Edition din go-to. Det er den perfekte blanding af tradition, håndværk og fest. Så hvorfor vente? Pift din næste begivenhed op, eller slap af efter en lang dag med et glas af denne udsøgte tequila. Husk, at livet er en fiesta - få hver en tår til at tælle!
Produktinformation
Sierra
Ny
chat Anmeldelser (0)