Bottega Il Vino dei Poeti VALDOBBIADENE Prosecco Superiore DOCG 2023 11,5% Vol. 0,75l | Prosecco | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bottega Il Vino dei Poeti VALDOBBIADENE Prosecco Superiore DOCG 2023 11,5% Vol. 0,75l

1.00 kg

17,69 €

17,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Produktbeskrivelse: Oplev den ekstraordinære Bottega Il Vino dei Poeti VALDOBBIADENE Prosecco Superiore DOCG, et symbol på uovertruffen håndværk. Denne Prosecco er kendt for sin glatte tekstur og sofistikerede smagsprofil og er uundværlig for kendere.

Mærket stammer fra det ansete produktionsområde og har lige fra starten været forpligtet til at yde det ypperste. Bottega Il Vino dei Poeti VALDOBBIADENE Prosecco Superiore DOCG er skabt til at opnå en rig kompleksitet og dyb dybde. Hver brug lover en unik blanding af egenskaber, der giver et engagerende og mindeværdigt møde.

Designet af Bottega Il Vino dei Poeti VALDOBBIADENE Prosecco Superiore DOCG er fængslende og viser detaljeret kunsthåndværk, der forstærker dens tiltrækningskraft. Den præsenterer en række fornemmelser, der starter med den indledende tiltrækningskraft til den subtile, vedvarende finish. Den vedvarende kvalitet af denne Prosecco gør et dybt indtryk og opfordrer til yderligere opdagelse.

Bottega Il Vino dei Poeti VALDOBBIADENE Prosecco Superiore DOCG er perfekt til at fejre særlige øjeblikke eller til personlig forkælelse og er designet til at berige enhver lejlighed, så dens særlige egenskaber kan blive værdsat fuldt ud. Det uovertrufne håndværk og den rige kompleksitet i denne Prosecco vil efterlade et varigt indtryk på din gane. Nyd raffinementet og dybden i denne Prosecco, og lad den tage dig med på en rejse med unikke fornemmelser og vedvarende kvalitet.
Produktinformation
Bottega
Ny
chat Anmeldelser (0)