🌾W. & J. Graham's Tawny Port 10 Years Old 20% Vol. 4,5l in Holzkiste | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

W. & J. Graham's Tawny Port 10 Years Old 20% Vol. 4,5l in Holzkiste

1.40 kg
Forvandl din aften til en særlig begivenhed med W. & J. Graham's Tawny Port. Denne lækre portvin har modnet i 10 år, hvilket giver den en rig, dyb smag og en flot gylden farve. Hver sip er en hyldest til tradition og kvalitet, med noter af modne frugter, nødder og karamel. Denne vin kommer i en ægte trækasse, hvilket gør den perfekt til en gave eller en særlig lejlighed. Nyd den alene eller som ledsager til ost og desserter. Gør din aften uforglemmelig med W. & J. Graham's Tawny Port.

261,49 €

261,49 € Ekskl. moms

290,50 €-10%

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Er du vinelsker og på udkig efter en ny nydelse at smage på? Lad os præsentere dig for W. & J. Graham's Tawny Port. Denne sublime portvin ligger i en elegant trækasse og er en absolut nydelse for dine smagsløg.

Hvad gør denne portvin unik? Den er lagret i et årti! Ja, denne Tawny Port er lagret i 10 lange år, hvilket giver dybde og kompleksitet til dens rige, frugtagtige smag. Det er den perfekte blanding af tradition og tid, som gør den til et must for enhver vinentusiast.

Med en alkoholprocent på 20 er det den helt rigtige styrke at nyde på en hyggelig aften. Hver slurk af denne Tawny Port tager dig med på en sensorisk rejse med noter af tørret frugt, karamel og et strejf af nødder. Afslutningen er blød og langvarig og efterlader dig med en varm og dejlig eftersmag.

W. & J. Graham's Tawny Port kommer i en generøs størrelse på 4,5 liter, hvilket gør den perfekt til at dele ved særlige lejligheder eller holde den for sig selv til de stille aftener. Den elegante trækasse, den leveres i, tilføjer et strejf af raffinement og gør den til en oplagt gave.

Så hvorfor vente? Opgrader dit vinspil med W. & J. Graham's Tawny Port. Dens unikke smagsprofil og ældede charme vil helt sikkert imponere selv de mest kræsne vinelskere. Oplev traditionen og raffinementet i denne udsøgte portvin, og lad den blive din nye favorit.

Husk, at gode ting tager tid, og det er denne Tawny Port et bevis på. Skål for god vin og bedre tider!
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)