Kopke 10 Years Old TAWNY Porto 20% Vol. 0,75l in Geschenkbox | Portvin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kopke 10 Years Old TAWNY Porto 20% Vol. 0,75l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev den rige, fløjlsagtige smag af Kopke Tawny Porto, en førsteklasses vin med en arv, der strækker sig over mere end et årti. Denne Tawny Porto er modnet til perfektion og har en robust alkoholvolumen på 20%, elegant præsenteret i en 0,75 liters flaske. Dens komplekse, men harmoniske smagsblanding er en fryd for dine smagsløg og gør den til en perfekt ledsager til dine ostefade eller chokoladedesserter. Kopke Tawny Porto ligger i en smukt designet gaveæske og er en ideel gave til vinkendere eller en særlig forkælelse til dig selv. Oplev det fascinerende ved ældgammel portugisisk vinfremstilling med hver slurk.

24,69 €

24,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Nyd den rige, fløjlsbløde smag af Kopke Tawny Porto. Denne elegante flaske portvin er en fejring af en ti år lang modningsproces, som har resulteret i en kompleks smagsprofil, der helt sikkert vil glæde din gane.

Som det ældste portvinshus i verden er Kopke kendt for sit enestående håndværk og sin dedikation til kvalitet. En slurk af denne Tawny Porto afslører mærkets dybt forankrede arv og viser en mesterlig blanding af tradition og innovation.

Kopke Tawny Porto er en symfoni af smagsnuancer med noter af tørret frugt, karamel og et strejf af træ. Dens glatte, fyldige tekstur er perfekt afbalanceret med en mild sødme og en lang, tilfredsstillende finish. Med et alkoholindhold på 20 % giver den dig den helt rigtige mængde varme som supplement til den rige smag.

Uanset om du er en erfaren vinkender eller en nybegynder i portvinens verden, er Kopke Tawny Porto en dejlig oplevelse, der bare venter på at blive proppet op. Denne flaske er perfekt til særlige lejligheder eller som en stilfuld gave til vinelskere, og den vil løfte enhver fest.

Nyd denne Tawny Porto alene, sammen med ost og nødder eller som en sofistikeret afslutning på et gourmetmåltid. Hver slurk er et vidnesbyrd om Kopkes århundredgamle engagement i at skabe de fineste portvine.

Så hvorfor vente? Oplev den udsøgte smag af Kopke Tawny Porto i dag. Dine smagsløg vil takke dig for det!
Produktinformation
Kopke
Ny
chat Anmeldelser (0)