Baumann Tiroler Zirben Likör 35% Vol. 0,35l | Østrigsk likør | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Baumann Tiroler Zirben Likör 35% Vol. 0,35l

1.40 kg
Nyd den unikke smag af de østrigske alper med Baumann Tiroler Zirben Liqueur. Denne udsøgte drik, destilleret af de fineste fyrrekogler, indfanger den friske, træagtige aroma fra de tyrolske bjerge. En slurk af denne likør transporterer dig til rolige alpelandskaber, hvilket gør den til det perfekte valg for dem, der søger en autentisk østrigsk oplevelse. Dens bløde, naturlige smag er et vidnesbyrd om Baumanns engagement i kvalitet og tradition. Perfekt til at nippe til på en kølig aften eller som en betænksom gave. Oplev charmen ved Tyrol med Baumann Tiroler Zirben Liqueur!

21,29 €

21,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Baumann Tiroler Zirben Likör, en udsøgt spiritus, der betager med sin unikke smagsprofil. Denne drink er fremstillet med en dyb kærlighed til tradition og bringer essensen af de østrigske alper direkte til dit glas.

Vores rige, aromatiske likør er lavet af den fineste Pinus Cembra, kendt som den schweiziske stenfyr. Disse sjældne træer vokser i Tyrols højder og giver vores likør en unik, forfriskende fyrretræssmag, der virkelig er enestående.

Hver slurk af Baumann Tiroler Zirben Likör transporterer dine sanser til den uberørte skønhed i Alpernes skove. Den komplicerede proces med at håndplukke fyrrekoglerne kombineret med en omhyggeligt bevogtet opskrift sikrer en fed, men alligevel blød smag, der simpelthen er uimodståelig.

Nyd varmen fra denne ravfarvede lækkerbisken på en kølig aften, eller server den afkølet som en forfriskende sommeraperitif. Uanset om den nydes ren, med is eller i en cocktail, tilføjer Baumann Tiroler Zirben Likör et alpint twist til din drikkeoplevelse.

Fra hjertet af Østrig til dit hjem - Baumann Tiroler Zirben Likör er mere end bare en drink. Det er en fejring af ældgamle traditioner, omhyggeligt håndværk og naturens fineste ingredienser. Gør dig klar til at opdage Tyrols sande ånd i hver eneste dråbe!
Produktinformation
Baumann
Ny
chat Anmeldelser (0)