Munakra Handcrafted Vienna Dry Gin Mystic Garden 42% Vol. 0,5l | Østrigsk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Munakra Handcrafted Vienna Dry Gin Mystic Garden 42% Vol. 0,5l

1.40 kg
Oplev magien i Munakra Handcrafted Vienna Dry Gin Mystic Garden! Denne førsteklasses gin, mesterligt håndlavet i små partier, tager dig med på en finurlig rejse gennem de mystiske haver i Wien. Den unikke blanding sikrer en blød og fyldig oplevelse for hver slurk. Den komplekse, men harmoniske smagsprofil har en perfekt balance mellem de botaniske ingredienser, hvilket gør den til et ideelt valg for både ginkendere og nybegyndere. Gør dig klar til at løfte dine cocktails med Munakra, ånden fra Wiens mystiske haver.

44,19 €

44,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den udsøgte smag af Munakra Handcrafted Vienna Dry Gin Mystic Garden. Denne håndlavede spiritus tager dig med på en rejse gennem en mystisk have og leverer en unik blanding af smage, der indfanger essensen af Wien, lige i dit glas.

Hver flaske af denne håndlavede gin er et vidnesbyrd om håndværkerens dedikation til kvalitet. Ginen er destilleret med præcision og har en delikat balance mellem traditionelle og eksotiske botaniske ingredienser. Hvad er resultatet? En gin, der er blød, kompleks og fuld af karakter, ligesom den by, den stammer fra.

Magien i Mystic Garden ligger i dens unikke botaniske blanding. Enebær, angelikarod og koriander giver en solid base. Derefter tilføjer noter af lavendel, rosenblade og en hemmelig blanding af urter et lag af kompleksitet og giver en gin, der er lige så betagende at nippe til, som den er at se på.

Uanset om du er gin-connaisseur eller cocktail-entusiast, er Munakra Handcrafted Vienna Dry Gin Mystic Garden et must. Perfekt til at skabe en enestående gin og tonic eller tilføje et strejf af intriger til din yndlingscocktail, denne gin er alsidig og dejlig i enhver forstand.

Så hvorfor vente? Træd ind i den mystiske have, og nyd smagen af Wien med Munakra Handcrafted Vienna Dry Gin. Det er ikke bare en drink, det er en oplevelse.
Produktinformation
Munakra
Ny
chat Anmeldelser (0)