Pura Vida Gin Small Batch by Matthias Hörhan 44% Vol. 0,5l | Østrigsk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pura Vida Gin Small Batch by Matthias Hörhan 44% Vol. 0,5l

1.40 kg
Oplev den udsøgte smag af Pura Vida Gin Small Batch af Matthias Hörhan. Denne håndlavede gin, et mesterværk fra den berømte destillatør, fylder din gane med en symfoni af botaniske smage. Hver slurk er en rejse til det rene liv - "Pura Vida", som den hedder. Uanset om det er en afslappet aften eller en livlig fest, lover denne gin at være den perfekte ledsager. Ingen kunstige tilsætningsstoffer, kun naturens bedste ingredienser og traditionelle destillationsteknikker. Oplev renhedens rigdom med Pura Vida Gin Small Batch i dag!

38,39 €

38,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Fordyb dig i den rene, levende smag af Pura Vida Gin. Denne small batch gin, der er fremstillet af den anerkendte mixolog Matthias Hörhan, er en ægte game-changer. Den kombinerer den traditionelle ginprofil med enebær med et stænk af eksotiske botaniske ingredienser, hvilket skaber en pirrende blanding, der helt sikkert vil imponere enhver gin-aficionado.

Pura Vida Gin viser den sande essens af destillering i små partier - hver flaske er et vidnesbyrd om lidenskab, præcision og stræben efter perfektion. Med sine dristige 44% alkoholvolumen præsenterer den en velafrundet, robust smag, der ikke overvælder, men snarere danser på ganen.

Ginen er smukt indpakket i en 0,5 liters flaske, perfekt til at dele med venner eller nyde alene. Uanset om du er gin-connaisseur eller bare er på vej ind i en verden af premium spiritus, er Pura Vida Gin et fremragende valg. Dens komplekse, men tilgængelige smagsprofil gør den alsidig til at blande i cocktails eller bare nyde ren.

Oplev det rene liv med Pura Vida Gin. Hver slurk er et eventyr, en fejring af kunsten ved destillering af små partier. Så skænk dig et glas, læn dig tilbage, og nyd den sofistikerede, bløde smag af Pura Vida Gin. Dette er mere end bare en drink. Det er en rejse ind i en verden af smag, omhyggeligt kurateret af Matthias Hörhan. Vent ikke - det er tid til at smage Pura Vida-forskellen!
Produktinformation
Pura Vida
Ny
chat Anmeldelser (0)