Wien Gin Gustav Klimt Edition Vienna Dry Gin 43% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Østrigsk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Wien Gin Gustav Klimt Edition Vienna Dry Gin 43% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev den kunstneriske fusion af smage med Wien Gin Gustav Klimt Edition. Denne Vienna Dry Gin, som ligger i en smukt designet gaveæske, er en hyldest til den berømte østrigske maler Gustav Klimt. Hver slurk er en rejse gennem Wiens rige kulturarv, der blander traditionelle gin-botanicals med et karakteristisk østrigsk twist. Med sin afbalancerede, komplekse profil er denne gin perfekt at nippe til rent eller blande i din yndlingscocktail. Oplev Wiens elegance med Wien Gin Gustav Klimt Edition - et mesterværk i hver flaske!

50,29 €

50,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Forkæl dig selv med den særlige smag af Wien Gin Gustav Klimt Edition Vienna Dry Gin. Denne enestående gin, som er inspireret af den ikoniske østrigske maler Gustav Klimt, er et sandt mesterværk af smag og håndværk. Den ligger i en fantastisk gaveæske og er den perfekte gave til enhver gin-entusiast eller kunstelsker.

Vores Wien Gin er omhyggeligt destilleret til en imponerende volumen på 43%, hvilket giver en robust og kraftfuld smag, som gin-kendere vil elske. Hver slurk er en hyldest til Wiens rige kulturarv, der fremkalder en følelse af byens pulserende kunstscene og den tidløse elegance i Klimts værker.

Denne Vienna Dry Gin er fremstillet af eksperter og er harmonisk afbalanceret. Den har en unik blanding af botaniske ingredienser, som giver en kompleks smagsprofil, der er både forfriskende og opkvikkende. Uanset om du nyder den rent eller i din yndlingscocktail, giver den en uforglemmelig drikkeoplevelse.

Wien Gin Gustav Klimt Edition præsenteres i en smukt designet gaveæske og er ikke bare en gin - det er et kunstværk. Æsken viser Klimts karakteristiske stil, hvilket gør den til en fantastisk tilføjelse til enhver spiritussamling. Uanset om du giver den til en, du holder af, eller forkæler dig selv, vil denne gin helt sikkert vække begejstring.

Så hvorfor ikke fordybe dig i Wiens kunstneriske ånd med Wien Gin Gustav Klimt Edition Vienna Dry Gin? Det er meget mere end en drink; det er en oplevelse i hver slurk!
Produktinformation
Wien Gin
Ny
chat Anmeldelser (0)