Wien Gin Vienna Dry Gin 43% Vol. 0,7l | Østrigsk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Wien Gin Vienna Dry Gin 43% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev magien i den østrigske hovedstad med vores Wien Gin Vienna Dry Gin. Denne spiritus af høj kvalitet, destilleret lige i hjertet af Wien, tilbyder en fængslende blanding af botaniske ingredienser, der afspejler byens rige kultur. Hver slurk fremkalder charmen fra Wiens brostensbelagte gader og barokarkitektur. Wien Gin Vienna Dry Gin er et must for både gin-entusiaster og nybegyndere med sin bløde smag, der perfekt afbalancerer den klassiske enebærsmag med et unikt twist. Perfekt til din næste cocktail eller bare til at nyde alene. Nyd en flaske i dag, og lad Wiens ånd betage din gane.

51,29 €

51,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev Wiens magi i en flaske med vores Wien Gin - Vienna Dry Gin. Denne unikke gin tager dig med på en smagsrejse gennem hjertet af Østrig med en rig blanding af botaniske ingredienser, der perfekt indfanger byens ånd. Med en alkoholprocent på 43% giver den den kræsne gin-elsker en robust, men blød oplevelse.

Vores Vienna Dry Gin er ikke bare en drik, det er en sanselig oplevelse. Hver slurk afslører lag af smag, der starter med en sprød, tør undertone, efterfulgt af et subtilt strejf af enebær og kulminerer i et overraskende udbrud af citrus. Det er en symfoni af smage, der danser på din gane og efterlader dig med en længsel efter mere.

Men magien stopper ikke ved smagen. Vores Wien Gin ligger i en elegant 0,7-liters flaske, der er lige så behagelig for øjet som for smagsløgene. Det slanke design kombineret med ginens smukke ravfarve gør den til det perfekte midtpunkt i din hjemmebar.

Uanset om du er en gin-kender eller en afslappet entusiast, vil du sætte pris på det håndværk, der ligger bag hver eneste flaske af vores Vienna Dry Gin. Den er perfekt til at nyde rent med is eller som hovedingrediens i din yndlingscocktail.

Så hvorfor vente? Løft din gin-oplevelse med Wien Gin - Vienna Dry Gin. Det er mere end bare en drink, det er en smag af Wien i hver eneste dråbe.
Produktinformation
Wien Gin
Ny
chat Anmeldelser (0)