🌾CASASTOS Old Tom Gin Small Batch Aurantius 2020 45% Vol. 0,5l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

CASASTOS Old Tom Gin Small Batch Aurantius 2020 45% Vol. 0,5l

1.40 kg
Oplev den udsøgte smag af CASASTOS Old Tom Gin Small Batch Aurantius! Denne førsteklasses gin er håndlavet i små partier og er en hyldest til traditionelle destillationsteknikker. Nyd den unikke blanding af botaniske ingredienser med et dejligt strejf af appelsin. Denne gin skiller sig ud med sin rige, glatte finish, der efterlader et varigt indtryk på din gane. Perfekt til en forfriskende gin og tonic eller en sofistikeret cocktail, CASASTOS Old Tom Gin er en sand ginelskers fornøjelse. Det er ikke bare en drink, det er en oplevelse! Prøv den i dag, og gør dine øjeblikke bedre. Husk, at hver slurk fortæller en historie. Skål for det!

41,29 €

41,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer vores førsteklasses CASASTOS Old Tom Gin Small Batch Aurantius, en håndlavet spiritus, der vil revolutionere dit cocktailspil. Denne gin er destilleret med en omhyggelig blanding af enebær, koriander og citrus og er et moderne bud på den klassiske Old Tom-stil med en rig, fyldig smagsprofil.

Vores CASASTOS Old Tom Gin produceres i små partier, hvilket sikrer førsteklasses kvalitet og opmærksomhed på detaljer. Denne gin er lagret til perfektion og er ikke for sød, ikke for bitter, men lige tilpas - en perfekt balance, som gin-kendere vil sætte pris på.

Infusionen af Aurantius fremhæver denne gins unikke karakter. Denne eksotiske citrusfrugt tilfører ginen en syrlig, pikant dimension og giver et forfriskende twist til den traditionelle smag. Dens livlige citrusnoter supplerer perfekt ginens krydrede undertoner og skaber en dynamisk smag, der giver dig lyst til mere.

Uanset om det er en klassisk gin og tonic eller en kompleks cocktail, egner CASASTOS Old Tom Gin Small Batch Aurantius sig smukt til en række forskellige mixere. Dens karakteristiske smag kan forbedre enhver drink, hvilket gør den til en alsidig tilføjelse til din hjemmebar.

Oplev den bløde, nuancerede smag af vores CASASTOS Old Tom Gin Small Batch Aurantius. Det er mere end bare en gin - det er en fejring af håndværk og tradition. Tag en flaske i dag og begiv dig ud på en herlig rejse i smag og aroma. Din gane vil takke dig!
Produktinformation
CASASTOS
Ny
chat Anmeldelser (0)