Clase Azul Mezcal GUERRERO 42% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Mezcal tequila | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Clase Azul Mezcal GUERRERO 42% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev den exceptionelle smag af Clase Azul Mezcal GUERRERO. Denne elegante spiritus er håndlavet i Mexico og er et must for tequila-elskere, der længes efter at udforske nye smagsoplevelser. Dens rige, røgede essens er pakket ind i et sødt strejf af frugt, hvilket gør hver slurk til en dejlig overraskelse. Vores Clase Azul Mezcal GUERRERO kommer i en flot dekoreret flaske i en gaveæske, hvilket gør den til den perfekte gave til en, du holder af. Dyk ned i Mezcal-verdenen med Clase Azul GUERRERO - det er mere end bare en drink, det er en oplevelse!

515,39 €

515,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Sig goddag til Clase Azul Mezcal Guerrero, din nye favorit premium mezcal præsenteret i en fantastisk gaveæske. Denne enestående mezcal er indbegrebet af luksus og autenticitet og giver dig en bemærkelsesværdig smagsoplevelse direkte fra Mexico til dit glas. Clase Azul Mezcal Guerrero er fremstillet i de høje bjerge i Guerrero og indfanger den karakteristiske smag af regionens unikke agave, der giver en perfekt blanding af jordagtige og søde toner med et strejf af røg.

Denne mezcal er ikke bare endnu en drink; det er et eventyr, der inviterer dig til at nyde dens kompleksitet og dybde. Hver slurk bringer dig lidt tættere på de gamle traditioner i den mexicanske kulturarv. Selve flasken er et kunstværk, håndmalet af lokale kunsthåndværkere, som repræsenterer landets rige kultur og håndværk.

Uanset om du er en erfaren mezcal-entusiast eller en nysgerrig opdagelsesrejsende, er denne flaske et must-have. Den er en perfekt gave til særlige lejligheder eller blot en god tilføjelse til din egen spiritussamling. Clase Azul Mezcal Guerrero er mere end mezcal; det er en oplevelse af smag og tradition. Så hvorfor vente? Lad os åbne for magien og skåle for de gode tider!
Produktinformation
Clase Azul
Ny
chat Anmeldelser (0)