🌾Lokita 12 Años 100% Maguey Mezcal Artesanal 47% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lokita 12 Años 100% Maguey Mezcal Artesanal 47% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev Mexicos ånd med Lokita Mezcal Artesanal. Denne traditionelle mexicanske drik er håndlavet af 100 % Maguey og er kendt for sin røgede, fyldige smag, der giver enhver cocktail et unikt twist. Med en potent volumen på 47% vil den helt sikkert give dine smagsløg en mindeværdig tur. Lokita Mezcal Artesanal er en alsidig spiritus, der er perfekt til både afslappede sammenkomster og fine soiréer. Oplev autentisk mexicansk håndværk i hver eneste dråbe. Slip mezcal-magien løs med Lokita!

76,89 €

76,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den autentiske smag af Mexico med Lokita Maguey Mezcal Artesanal. Denne mezcal er håndlavet og destilleret af 100 % maguey og har en unik smagsprofil, der er både rig og kompleks. Maguey, en agaveplante, der stammer fra Mexico, høstes og ristes omhyggeligt for at skabe en Mezcal, der er røget, men alligevel sød.

Denne håndværksmæssige drik med et robust alkoholindhold på 47% er perfekt til dem, der sætter pris på en stærk, fyldig spiritus. Lokita Maguey Mezcal Artesanal er ikke bare en drik, det er en oplevelse - en rejse ind i hjertet af mexicansk kultur og tradition.

Hver slurk af denne Mezcal afslører en indviklet blanding af smage, fra de første røgede noter til den bløde, honningagtige finish. Uanset om du er en erfaren Mezcal-connaisseur eller en nysgerrig nybegynder, vil denne Mezcal helt sikkert glæde din gane.

Server den ren for at nyde dens kompleksitet, eller brug den til at tilføje et røget kick til dine yndlingscocktails. Men husk, at dette ikke er en helt almindelig spiritus. Det er et vidnesbyrd om århundreders mexicansk tradition og håndværk.

Så hvorfor vente? Fordyb dig i den rige, røgede smag af Lokita Maguey Mezcal Artesanal. Dine smagsløg vil takke dig!
Produktinformation
Lokita
Ny
chat Anmeldelser (0)