Mamont Polar Shots Silicon 3er-Pack | Køb vodka | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mamont Polar Shots Silicon 3er-Pack

1.40 kg
Kom i den iskolde ånd med Mamont Polar Shots Silicon Pack. Disse innovative shotglas er perfekte til at afkøle dine yndlingsdrikke og er lavet af robust silikone, der sikrer holdbarhed og lang levetid. Deres unikke design er en hyldest til den sibiriske mammuts storhed og tilføjer et strejf af forhistorisk charme til dine fester. Disse shotglas er nemme at rengøre og opbevare og giver et forfriskende twist til din drinksamling. Oplev kølige, ufortyndede slurke hver gang! Sæt skub i din værtsrolle med Mamont Polar Shots Silicon Pack. Det er mere end et shotglas, det er et samtaleemne.

12,89 €

12,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Introducer din næste forsamling til den spændende oplevelse med Mamont Polar Shots Silicon Pack. Slip den sande arktiske ånd løs med dette unikke produkt af høj kvalitet, der er designet til at forbedre dine forfriskende øjeblikke.

Mamonts Polar Shots Silicon Pack er ikke bare et produkt, det er en game-changer. Denne innovative pakke er designet til at tage din drinksservering til et helt nyt niveau. Glem alt om traditionelle shotglas og omfavn den iskolde coolness fra disse Silicon Polar Shots. Shotglassene er lavet af holdbart silikone af høj kvalitet og er et bevis på Mamonts engagement i kvalitet og unikhed.

Hvert shotglas i Mamont Polar Shots Silicon Pack er udformet, så det ligner en iskold bjergtop, der symboliserer den spændende kulde i Arktis. Dette design er ikke bare iøjnefaldende, men også funktionelt. Formen på shotglassene giver et perfekt greb, så du kan drikke komfortabelt og uden at spilde.

Men de unikke egenskaber ved disse Polar Shots stopper ikke ved designet. De er også designet til at blive fyldt med vand og frosset, hvilket giver dine drinks en bogstavelig afkøling. Forestil dig at servere din yndlingsvodka eller anden spiritus i disse iskolde shotglas. Du vil med det samme transportere dine gæster til Sibiriens iskolde landskaber og give dem en oplevelse, der ikke ligner nogen anden.

Mamont Polar Shots Silicon Pack er perfekt til fester, sammenkomster eller endda en stille aften. De er nemme at rengøre, genbruge og opbevare, hvilket gør dem til en ideel tilføjelse til din hjemmebar. Og så er de lavet til at holde, så du er sikret masser af iskolde fester i de kommende år.

Husk, at med Mamont Polar Shots Silicon Pack serverer du ikke bare drinks, du skaber også minder. Så lad dine fester blive byens samtaleemne, og overrask dine gæster med en oplevelse, de vil huske.

Gør dig klar til at omfavne den arktiske ånd, og tilføj et strejf af iskold sjov til dine sammenkomster med Mamont Polar Shots Silicon Pack. Din drikkeoplevelse vil aldrig blive den samme.

I en verden, hvor man værdsætter det unikke, skal du skille dig ud med Mamont Polar Shots Silicon Pack. Vi lover, at når du først har prøvet dem, er der ingen vej tilbage. Nyd kulden!
Produktinformation
Mamont
Ny
chat Anmeldelser (0)