Tito's Handmade Vodka 40% Vol. 3l | Køb vodka | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tito's Handmade Vodka 40% Vol. 3l

1.40 kg
Oplev den bløde smag af Tito's Handmade Vodka, fremstillet i små partier i Austin, Texas. Nyd den rige, sprøde smag, der stammer fra 100 % majs, hvilket gør den naturligt glutenfri. Tito's er destilleret seks gange og har en unik ren finish, der er perfekt til at nippe til eller blande. Denne vodka er et vidnesbyrd om kunsten at fremstille håndlavet spiritus, og den repræsenterer den sande essens af passion og dedikation. Slip din indre bartender løs, og løft dit cocktailspil med Tito's Handmade Vodka. En flaske af denne spiritus fra øverste hylde vil helt sikkert skabe liv til enhver fest.

122,19 €

122,19 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Tito's Handmade Vodka er mere end bare en spiritus; det er en historie om passion og håndværk. Denne vodka er designet til dem, der sætter pris på de finere ting i livet. Det er en håndværksmæssig drink, der er beregnet til at nyde, ikke bare til at blande i cocktails eller shots.

Tito's Handmade Vodka er unikt fremstillet i Austin, Texas, og er resultatet af en dedikation til perfektion. Tito Beveridge, grundlæggeren og mesterdestillatøren, havde en vision om at skabe en vodka, der var så blød og ren, at den kunne nydes ren eller med is. Med ubøjelig beslutsomhed og en eksperimenterende ånd byggede Tito sit destilleri og perfektionerede sin opskrift, hvilket resulterede i skabelsen af denne førsteklasses vodka.

Tito's Handmade Vodka er lavet af gul majs i stedet for hvede eller kartofler, som man normalt bruger, hvilket giver en naturligt sød og blød smag. Den destilleres seks gange i pot stills, en metode, der normalt er forbeholdt fine single malt whiskyer og eksklusive franske cognacs. Denne omhyggelige proces fjerner alle urenheder og sikrer en usædvanlig ren og glat finish.

Men det, der virkelig adskiller Tito's Handmade Vodka, er dens karakter. Den er blød nok til at drikke ren, men alligevel fed nok til at klare sig selv i en cocktail. Uanset om du blander en klassisk martini, en trendy Moscow mule eller en simpel vodka soda, tilføjer Tito's Handmade Vodka et strejf af raffinement.

Ud over flasken skiller mærket sig også ud ved sit engagement i at give tilbage. Tito's Handmade Vodka har en stærk filantropisk tilstedeværelse og støtter adskillige velgørenhedsorganisationer og formål, hvilket gør dit køb til et bidrag til samfundet.

Selve flasken er en afspejling af brandets etos: enkel, klassisk og uhøjtidelig. Det er en klar, robust glasflaske med en iøjnefaldende etiket med Titos signatur. Det er et design, der siger: "Det er det, der er indeni, der tæller."

I en verden, hvor vodka ofte kan blive overset som en generisk spiritus, har Tito's Handmade Vodka formået at skabe noget unikt, noget med karakter. Det er et bevis på, at det med en lille smule passion og en masse dedikation er muligt at forvandle en simpel idé til et produkt i verdensklasse.

Tito's Handmade Vodka er ikke bare en vodka, det er et livsstilsvalg for dem, der sætter pris på smag, kvalitet og autenticitet. Det er den perfekte tilføjelse til ethvert barskab og en fremragende gave til vodkaconnoisseurs. Så hvorfor ikke forkæle dig selv eller en, du holder af, med en flaske Tito's Handmade Vodka? Oplev den forskel, som opmærksomhed på detaljer og engagement i kvalitet kan gøre.
Produktinformation
Tito's
Ny
chat Anmeldelser (0)