Lustau Vermut White 15% Vol. 0,75l | Køb vin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lustau Vermut White 15% Vol. 0,75l

1.40 kg
Lustau Vermut White er en exceptionel hvid vermouth, der er berømt for sin unikke smag og kvalitet. Den er lavet med de fineste ingredienser, der giver den en perfekt balance mellem sødme og bitterhed. Denne vermouth er ideel til at nyde på egen hånd, eller som en del af din yndlings cocktail. Med Lustau Vermut White, er du sikker på at få en uforglemmelig smagsoplevelse. Prøv den selv og oplev, hvorfor den er så populær blandt vermouth-elskere. Husk, den bedste måde at nyde denne vermouth er ved at servere den kølet og med et twist af citron. Så hvorfor vente? Køb din flaske Lustau Vermut White i dag!

25,49 €

25,49 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Giv din aften et strejf af raffinement med Lustau Vermut White. Denne enestående vermouth er en dejlig blanding af to sherryvine, der er lagret i et unikt solera-system. Hvad er resultatet? En delikat, men alligevel kompleks smag, der helt sikkert vil imponere selv den mest kræsne gane.

Fra det øjeblik, du åbner Lustau Vermut White, mødes du af indbydende aromaer af rosmarin, timian og vanilje. En slurk afslører en afbalanceret blanding af subtil sødme og forfriskende bitterhed. Denne vermouth er ikke bare en drink, det er en oplevelse - en dans af smagsoplevelser, der bliver hængende i munden længe efter den sidste slurk.

Uanset om du er en vermouth-kender eller en nybegynder, der vil udforske en verden af hedvine, er Lustau Vermut White et must. Nyd den med is og en skive appelsin, eller brug den til at løfte dine yndlingscocktails. Uanset hvordan du nyder den, vil Lustau Vermut White med garanti tilføje et strejf af elegance til dine sammenkomster eller stille aftener derhjemme.

Så hvorfor vente? Oplev den rige tradition og udsøgte smag af Lustau Vermut White. Dine smagsløg vil takke dig.
Produktinformation
Lustau Emilio
Ny
chat Anmeldelser (0)