Stölzle Lausitz Exquisit Royal Weißweinglas 42 cl | Køb vin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Stölzle Lausitz Exquisit Royal Weißweinglas 42 cl

1.40 kg
Oplev den dejlige smag af din yndlingshvidvin med Stölzle Lausitz Exquisit Royal hvidvinsglas. Glasset er fremstillet med præcision i Tyskland og tilføjer et strejf af elegance til din vinoplevelse. Det unikke design fremhæver smagen af din vin og gør hver slurk til en luksuriøs nydelse. Det er holdbart og tåler opvaskemaskine, så det forener det praktiske med det sofistikerede. Så hvorfor vente? Løft dine vinøjeblikke med Stölzle Lausitz Exquisit Royal White Wine Glass i dag!

14,09 €

14,09 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Slip den sande essens af dine yndlingshvidvine løs med Stölzle Lausitz Exquisit Royal hvidvinsglas. Dette elegant udformede glas er specielt designet til at fremhæve smag og aroma i dine foretrukne hvidvine og tager din vinsmagningsoplevelse til et helt nyt niveau.

Hvad adskiller Stölzle Lausitz Exquisit Royal fra andre vinglas? Det handler om design. Glasset har en sofistikeret, slank form, der giver vinen mulighed for at ånde og dermed frigøre dens fulde potentiale. Den aflange stilk sikrer, at din hånd holder sig væk fra skålen og bevarer den perfekte temperatur på din hvidvin. Kanten er glat og fin og fremhæver hver eneste slurk, du tager.

Dette vinglas er fremstillet i Tyskland og repræsenterer den perfekte synergi mellem traditionelt håndværk og innovative glasfremstillingsteknikker. Det er fremstillet af blyfri krystal, hvilket sikrer en glans og klarhed, der vil imponere selv de mest kræsne vinentusiaster.

Uanset om du er en afslappet vindrikker eller en seriøs vinkender, er Stölzle Lausitz Exquisit Royal White Wine Glass en uundværlig tilføjelse til din glassamling. Det er ikke bare et vinglas, det er en fejring af vinkunsten.

Så værsgo, hæld din yndlingshvidvin i Stölzle Lausitz Exquisit Royal hvidvinsglas, og nyd forskellen. Skål for en virkelig ekstraordinær vinsmagningsoplevelse!
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)