Bottega BIANCO Vermouth 16% Vol. 0,75l | Køb vin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bottega BIANCO Vermouth 16% Vol. 0,75l

1.40 kg
Nyd den udsøgte smag af Bottega BIANCO Vermouth, en must-have tilføjelse til din hjemmebar. Denne italienske klassiker, som er kendt for sin harmoniske smagsblanding, giver en delikat balance mellem sødme og bitterhed. Den unikke aroma kombineret med et strejf af vanilje og eksotiske krydderier skaber en uforglemmelig smagsoplevelse. Denne vermouth er perfekt til at blande i cocktails eller til at nippe til alene og tilføjer raffinement til enhver lejlighed. Så hvorfor vente? Træd ind i Bottegas verden, og oplev et ægte italiensk mesterværk. Skål for de gode tider, der venter forude!

14,09 €

14,09 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Forkæl dine sanser med den udsøgte Bottega Bianco Vermouth. Denne fristende vermouth er den perfekte blanding af udvalgte hvidvine og en omhyggelig infusion af urter og krydderier, som med garanti vil tilfredsstille selv den mest kræsne gane. Med en dejlig alkoholprocent på 16 er den det ideelle valg for dem, der nyder en lidt stærkere smagsprofil.

Bottega Bianco Vermouth er fremstillet med absolut mesterskab og tilbyder en smukt afbalanceret smag, der er både sød og bitter. Den har en delikat aroma af vanilje og eksotiske krydderier, som skaber en forfriskende sanseoplevelse. Den unikke smag er et vidnesbyrd om Bottegas engagement i kvalitet og sikrer en uovertruffen drikkeoplevelse. Denne vermouth er perfekt til at skabe cocktails eller kan nydes alene, hvilket gør den til en alsidig tilføjelse til din hjemmebar.

Dette italienske mesterværk kommer i en slank, elegant flaske, hvilket gør den til en god gaveidé til vinentusiaster eller et fremragende midtpunkt til din næste sammenkomst. Det er ikke bare en drink, det er en oplevelse - og en, du vil have lyst til at nyde igen og igen.

Så hvorfor vente? Udforsk den rige, komplekse smag af Bottega Bianco Vermouth i dag. Dine smagsløg vil takke dig.
Produktinformation
Bottega
Ny
chat Anmeldelser (0)