Cocchi Dopo Teatro Vermouth Amaro 16% Vol. 0,75l | Køb vin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Cocchi Dopo Teatro Vermouth Amaro 16% Vol. 0,75l

1.40 kg
Gør dig klar til at pirre dine smagsløg med vores Cocchi Dopo Teatro Vermouth Amaro! Denne italienske vermouth er en rig blanding af smage, der kombinerer de søde undertoner fra rødvin med det bitre bid fra cinchona-bark og rabarber. Perfekt til en drink efter teatret, det er som en forestilling for din gane! Uanset om du er en vermouth-veteran eller en nysgerrig nybegynder, lover denne flaske en sanseoplevelse, du ikke vil glemme. Så hvorfor vente? Dyk ned i en verden af Cocchi Dopo Teatro Vermouth Amaro i dag!

28,99 €

28,99 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Mød den udsøgte Cocchi Dopo Teatro Vermouth Amaro - en frodig, sofistikeret italiensk vermouth, der er en fryd for sanserne. Det er som en tur til Torino i en flaske med en kompleks smagsprofil, der er designet til at fange og imponere.

Denne fortryllende vermouth er en blanding af fine vine og planter, herunder malurt, rabarber, chiretta-blomster og et strejf af cinchona. Hvad er resultatet? En harmonisk, karakteristisk smag, der er både bitter og sød, med en rig, fløjlsagtig tekstur, der bliver hængende i ganen.

Cocchi Dopo Teatro Vermouth Amaro er perfekt at drikke alene efter middagen, som navnet "Dopo Teatro" antyder - "efter teatret". Men den stråler også, når den blandes i cocktails, hvor den tilføjer en nuanceret smagsdybde, der løfter drinken til nye højder.

Uanset om du er en erfaren vermouth-entusiast eller en nysgerrig nybegynder, er denne flaske et must. Den er et vidnesbyrd om Cocchis håndværksmæssige arv og leverer en unik smagsoplevelse, der er både mindeværdig og forfriskende.

Så hvorfor vente? Opgrader din vermouth med Cocchi Dopo Teatro Vermouth Amaro. Dine smagsløg vil takke dig.
Produktinformation
Cocchi
Ny
chat Anmeldelser (0)