Carpano Dry Vermouth 18% Vol. 0,75l | Køb vin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Carpano Dry Vermouth 18% Vol. 0,75l

1.40 kg
Oplev den fyldige smag af Carpano Dry Vermouth. Denne italienske klassiker er et must-have for enhver cocktailentusiast. Den er fremstillet med en unik blanding af urter og krydderier og giver en glat, tør finish, der passer perfekt til dine yndlingsblandinger. Uanset om du laver en klassisk martini eller en forfriskende spritz, tilføjer Carpano Dry Vermouth et imponerende lag af kompleksitet. Det er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Løft dit cocktailspil med Carpano Dry Vermouth. Husk, at god smag altid er på mode.

16,49 €

16,49 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Fordyb dig i den udsøgte smag af Carpano Dry Vermouth. Denne ikoniske italienske aperitif er en perfekt blanding af raffinerede ingredienser, der giver en unik og uforglemmelig sanseoplevelse. Carpano Vermouth er mere end bare en drink; det er en fejring af tradition og elegance.

Vores vermouth er fremstillet af en hemmelig blanding af eksotiske urter og krydderier og har en karakteristisk tør, men blød smag. Det er denne særlige blanding, der giver den sin karakteristiske smag og gør den til et favoritvalg blandt cocktailentusiaster verden over. Dens sofistikerede smag vil tage dig med på en rejse af lækre, komplekse smage, der bliver hængende længe efter den sidste slurk.

Carpano Dry Vermouth er perfekt til at drikke som den er, med is eller som base for din yndlingscocktail. Dens alsidighed gør den til et must-have i enhver hjemmebar eller til ethvert cocktailparty. Uanset om du blander en klassisk Martini eller eksperimenterer med dine mixologiske færdigheder, vil denne Vermouth helt sikkert løfte smagen af din drink.

Ligesom smagen har præsentationen af Carpano Dry Vermouth en klassisk elegance. Flasken er et nik til dens rige arv og viser et vintage-design, der vil se godt ud på din barhylde.

Så hvorfor vente? Dyk ned i mixologiens verden med Carpano Dry Vermouth. Oplev en ægte italiensk tradition, og lad dine smagsløg tage på en fortryllende smagsrejse. Skål for gode tider og gode drinks!
Produktinformation
Carpano
Ny
chat Anmeldelser (0)