Carpano Antica Formula Vermouth 16,5% Vol. 1l | Køb vin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Carpano Antica Formula Vermouth 16,5% Vol. 1l

1.40 kg
Har du lyst til noget særligt? Oplev den luksuriøse smag af Carpano Antica Formula Vermouth. Det er ikke en hvilken som helst vermouth - det er verdens første røde vermouth med en opskrift, der kan dateres tilbage til 1786. Den unikke blanding af fine vine og aromatiske urter giver en rig, kompleks smag, hvilket gør den til det perfekte valg til førsteklasses cocktails. Uanset om du drikker den rent eller blander den, tilfører Carpano Antica Formula Vermouth et strejf af elegance til enhver lejlighed. Nyd forskellen i dag!

35,99 €

35,99 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Giv din cocktailkreativitet næring med vores Carpano Antica Formula Vermouth. Denne førsteklasses vermouth, der er kendt verden over for sin rige smag og aromatiske kompleksitet, er et must-have i din hjemmebar eller for enhver cocktailentusiast.

Fra første slurk vil du blive transporteret til hjertet af Italien, hvor denne ikoniske vermouth har sine rødder. Den er lavet af en hemmelig blanding af fine hvidvine og et udvalg af botaniske ingredienser, og det er en smagsrejse, du ikke vil gå glip af. Den unikke kombination af urter og krydderier giver en intens, men afbalanceret smag med fortryllende antydninger af vanilje.

Men det er ikke kun smagen, der får Carpano Antica Formula Vermouth til at skille sig ud. Dens rige, ravfarvede farve og lokkende aroma fuldender den sensoriske oplevelse. Uanset om du blander en klassisk Manhattan, en Negroni eller bare nipper til den med is, giver denne vermouth et sofistikeret præg til enhver lejlighed.

Denne flaske på en hel liter sikrer, at du har rigeligt til at dele ved din næste sammenkomst eller bare nyde den alene. Og med den smukt designede etiket i vintage-stil er det ikke bare en drink - det er et statement til din bar.

Så hvorfor vente? Opgrader dit cocktailspil og udforsk vermouthens verden med Carpano Antica Formula. Det er ikke bare en drink, det er en oplevelse.
Produktinformation
Carpano
Ny
chat Anmeldelser (0)