Hillinger Secco Rosé PINK RIBBON Trocken 11,5% Vol. 0,75l | Køb vin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Hillinger Secco Rosé PINK RIBBON Trocken 11,5% Vol. 0,75l

1.40 kg
Gør dig klar til at nippe til noget særligt med vores Hillinger Secco Rosé PINK RIBBON Trocken. Denne smukke rosé funkler med en indbydende lyserød nuance, der er lige så dejlig som dens elegante smag. Med en tør og sprød smag er den en perfekt partner til lette retter eller til at nippe til alene. Og så nyder du ikke bare en fantastisk vin - du støtter også en god sag. Hver flaske af vores PINK RIBBON Trocken bidrager til at sætte fokus på brystkræft. Så løft glasset for god vin og gode gerninger!

12,89 €

12,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Lys op på dine vinaftener med den livlige Hillinger Secco Rosé PINK RIBBON Trocken. Denne dejlige vin er en blanding af rige smage og bløde teksturer, der vil tage dine smagsløg med på en mindeværdig rejse. Den kommer fra de frodige vinmarker i Østrig, og hver flaske af denne rosé er et bevis på den omhyggelige pleje og ekspertise, som vinproducenterne hos Hillinger har udvist.

PINK RIBBON Trocken har en elegant lyserød nuance, som afspejler de subtile sommerfrugter, der gennemsyrer dens smag. Den er let i munden og har en harmonisk blanding af modne hindbær og jordbær, der afbalanceres perfekt af den forfriskende syre og efterlader en behagelig og tør finish. Denne rosé er ikke kun en fryd for sanserne, men også et symbol på raffinement.

Denne særlige flaske støtter en god sag og er en del af Pink Ribbon-initiativet, der har til formål at øge bevidstheden om brystkræft. Hver slurk, du tager, forkæler ikke kun dine sanser, men bidrager også til en god sag.

Denne Hillinger Secco Rosé er perfekt til enhver lejlighed, uanset om det er en afslappet sammenkomst, en festlig skål eller bare en stille aften, og den kan nemt blive din foretrukne vin. Den passer smukt sammen med lette forretter, fisk og skaldyr eller endda en dessert og sikrer en dejlig kulinarisk oplevelse.

Så hvorfor vente? Omfavn den delikate charme ved Hillinger Secco Rosé PINK RIBBON Trocken. Det er ikke bare en flaske vin; det er en skål for livet, sundheden og lykken.
Produktinformation
Leo Hillinger
Ny
chat Anmeldelser (0)