V8+ Prosecco Extra Dry DOC 11% Vol. 0,75l | Køb vin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

V8+ Prosecco Extra Dry DOC 11% Vol. 0,75l

1.40 kg
Oplev den udsøgte smag af V8 Prosecco Extra Dry DOC. Denne fine italienske mousserende vin vil helt sikkert glæde din gane med sin lette, sprøde og frugtagtige smag. Perfekt til at fejre særlige lejligheder eller bare nyde en stille aften derhjemme, den passer godt til en række retter og kan løfte ethvert måltid til en gourmetoplevelse. Den ekstra tørre eftersmag giver lyst til mere og gør den til et must-have i din vinsamling. Fordyb dig i den sande essens af Italien med hver slurk af V8 Prosecco Extra Dry DOC. Skål for gode tider og god vin!

10,49 €

10,49 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer V8 Prosecco Extra Dry DOC, din perfekte partner til fester og særlige øjeblikke. Denne italienske mousserende vin er ikke bare en hvilken som helst boblevand; det er en autentisk Prosecco, fremstillet i hjertet af Italiens berømte Prosecco-region. Betegnelsen DOC i navnet betyder, at den er af høj kvalitet og beskyttet af italiensk lov.

Vores V8 Prosecco Extra Dry DOC giver en unik smagsoplevelse. Med sine 11% alkoholvolumen leverer den en afbalanceret, moden og sofistikeret smag. Hver slurk af denne vin er en herlig blanding af frugtige og blomsteragtige noter, som er parret med en pirrende, ekstra tør finish.

Denne Prosecco er fremragende i sig selv, men den er også en alsidig tilføjelse til dine cocktailopskrifter. Uanset om det er en klassisk Mimosa til din brunch eller en fancy Aperol Spritz til dine sommersammenkomster, vil V8 Prosecco Extra Dry DOC løfte dine drinks til det næste niveau.

Den er pakket i en standardflaske på 0,75 liter og har den perfekte størrelse til at dele med venner og familie. Men vær forberedt på, at når du først har smagt vores V8 Prosecco Extra Dry DOC, vil du have lyst til at holde den for dig selv.

I en verden fuld af vine skal du sørge for at vælge den, der skiller sig ud - V8 Prosecco Extra Dry DOC. Dine smagsløg vil takke dig!
Produktinformation
V8+
Ny
chat Anmeldelser (0)