Villa Sandi DOLCE SANDI Vino Spumante Dolci 7% Vol. 0,75l | Køb vin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Villa Sandi DOLCE SANDI Vino Spumante Dolci 7% Vol. 0,75l

1.40 kg
Oplev den søde overdådighed i Villa Sandi Dolce Sandi Vino Spumante Dolci. Denne lette, mousserende vin med sin dejlige alkoholprocent på 7% er en smag af italiensk luksus. Det er ikke bare en drink, det er en fest i en flaske, perfekt til enhver lejlighed. Nyd den rige og frugtagtige smag, og lad de blide bobler danse på din tunge. Denne vin er en absolut nydelse for dem, der nyder de sødere ting i livet. Nyd Dolce Sandi Vino Spumante fra Villa Sandi, og lad hver slurk tage dig med på en rejse til hjertet af Italien.

10,49 €

10,49 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Forkæl dine sanser med den udsøgte Villa Sandi Dolce Sandi Vino Spumante Dolci. Denne mousserende vin er en symfoni af smagsoplevelser, omhyggeligt fremstillet af det berømte Villa Sandi, et navn, der er synonymt med kvalitet og finesse i vinens verden.

En slurk Dolce Sandi transporterer dig til de frodige vinmarker i Italien. Det er en sød, boblende fornøjelse med en fin balance mellem frugtagtig aroma og forfriskende smag. Et strejf af æble, fersken og tropiske frugter danser på din gane og gør den til en uimodståelig fornøjelse. Med et lavt alkoholindhold er den perfekt til dem, der elsker deres vin let, sød og fornøjelig.

Dolce Sandi Vino Spumante Dolci er ikke bare en vin; det er en oplevelse. Den gyldne farve, den blide brus og de søde, frugtagtige noter - det er en fest i en flaske! Denne mousserende vin er perfekt til enhver lejlighed, hvad enten det er en romantisk middag, en afslappet sammenkomst eller en festlig fejring, og den vil helt sikkert blive en favorit.

Nyd den afkølet på en varm sommerdag, eller sæt den sammen med desserter og ost for at få en gourmetoplevelse. Den er utrolig alsidig og passer godt til mange forskellige retter.

Så åbn en flaske Villa Sandi Dolce Sandi Vino Spumante Dolci, og gør hvert øjeblik lidt mere specielt. Dette er ikke bare en vin; det er en fejring af livet, latter og gode stunder. Skål for det!
Produktinformation
Villa Sandi
Ny
chat Anmeldelser (0)