Moët & Chandon Champagne IMPÉRIAL Brut BRIGHT NIGHT Edition 12% Vol. 1,5l | Køb vin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Moët & Chandon Champagne IMPÉRIAL Brut BRIGHT NIGHT Edition 12% Vol. 1,5l

1.40 kg
Oplev elegancen i Moët & Chandon Champagne IMPÉRIAL Brut BRIGHT NIGHT Edition. Denne boblevand giver dine fester et særligt pift. Med en levende blanding af sprøde æble-, citrus- og brioche-aromaer er den perfekt til gourmetretter eller kan nydes alene. BRIGHT NIGHT Edition tilføjer et strejf af glamour til enhver lejlighed, hvilket gør den til en fremragende gave. Lad boblerne danse på din gane, og oplev magien ved Moët & Chandon. Åbn, sipp og nyd luksusen.

276,49 €

276,49 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Blænd din aften med Moët & Chandon Champagne IMPÉRIAL Brut Bright Night Edition. Denne luksuriøse champagne er en blanding af rig smag og fine bobler, hvilket gør den til den perfekte ledsager til dine festligheder. Bright Night Edition er ikke bare en champagne, det er en oplevelse!

Hver slurk af denne Moët & Chandon-champagne tager dig med på en smagsrejse. Det er en perfekt balance mellem frugt-, blomster- og brioche-noter med kompleksiteten fra champagnens modenhed. De livlige bobler og den strålende aroma vil helt sikkert pirre dine sanser.

Bright Night Edition skiller sig ud med sin unikke oplyste flaske, som giver dine fester et strejf af ekstravagance. Det er mere end bare en drink, det er et midtpunkt. Når du hælder champagnen i dit glas, lyser flasken op og skaber en magisk stemning.

Uanset om du skal skåle for en romantisk aften, fejre en milepæl eller bare nyde en aften med vennerne, er Moët & Chandon Champagne IMPÉRIAL Brut Bright Night Edition det perfekte valg. Det er ikke bare champagne, det er en fest i en flaske!

Så hvorfor vente? Lad os åbne en flaske Moët & Chandon Champagne IMPÉRIAL Brut Bright Night Edition og gøre hvert øjeblik til et funklende minde. Skål for gode tider og uforglemmelige nætter!
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)