Luc Belaire Rare Rosé Fantôme Edition 12,5% Vol. 1,5l | Køb vin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Luc Belaire Rare Rosé Fantôme Edition 12,5% Vol. 1,5l

1.40 kg
Oplev den luksuriøse smag af Luc Belaire Rare Rosé Fantôme Edition. Denne udsøgte rosé byder på en blændende blanding af frisk frugtsmag og fine bobler, perfekt til at løfte dine festligheder. Indpakket i en glødende etiket, der skinner i natten, er det ikke bare en drink, det er en oplevelse. Det elegante flaskedesign gør den til en enestående gave til enhver lejlighed. Nyd det søde raffinement i vores Rosé Fantôme Edition, en uforglemmelig nydelse for vinentusiaster. Lad dine smagsløg danse med Luc Belaire!

56,89 €

56,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer den dejlige Luc Belaire Rare Rosé Fantôme Edition! Denne førsteklasses rosévin er en invitation til at opleve den franske vinfremstillings luksus og elegance, når den er bedst.

Når du åbner en flaske Luc Belaire Rare Rosé Fantôme Edition, bliver du mødt af en smuk, dyb pink farve, der simpelthen er fascinerende. Vinen er en perfekt blanding af Syrah-, Grenache- og Cinsault-druer, som alle er dyrket i de solbeskinnede vinmarker i Provence-Alpes-Côte d'Azur-regionen i Frankrig.

Det, der gør Fantôme Edition til en showstopper, er den selvlysende etiket, der lyser op i mørket og tilføjer et strejf af glamour til din aften. Den er en øjeblikkelig samtalestarter, hvilket gør den perfekt til fester eller til at imponere på en særlig date.

Når det kommer til smagen, er denne rosé en dejlig overraskelse. Dens rige og livlige frugtsmag af jordbær og solbær, parret med en let brus, skaber en forfriskende og sprød gane. Det er en alsidig vin, der passer perfekt til en lang række retter, fra fisk og skaldyr til krydret asiatisk mad.

Men Luc Belaire Rare Rosé Fantôme Edition er mere end bare en vin. Det er en fejring af den franske art de vivre - kunsten at leve. Hver slurk er et vidnesbyrd om vinproducenternes håndværk, deres passion for deres fag og deres engagement i at levere en rosé, der virkelig er enestående.

Så uanset om du er vinkender eller bare gerne vil prøve noget nyt, er Luc Belaire Rare Rosé Fantôme Edition et valg, du ikke vil fortryde. Dens elegance, smag og den rene glæde, den bringer med hver slurk, gør den til et must-have til enhver lejlighed.
Produktinformation
Luc Belaire
Ny
chat Anmeldelser (0)