Veuve Clicquot Champagne Brut Yellow Label 12% Vol. 0,375l | Køb vin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Veuve Clicquot Champagne Brut Yellow Label 12% Vol. 0,375l

1.40 kg
Nyd livets særlige øjeblikke med en flaske Veuve Clicquot Champagne Brut Yellow Label. Denne ikoniske boblevin tilbyder en perfekt blanding af kraft og finesse med sin rige, ristede smag og fine bobler, der danser på din gane. Uanset om du fejrer en særlig lejlighed eller bare skåler for de gode tider, er denne champagne et must-have. Den passer perfekt til en god middag eller kan bare nydes alene. Gør enhver fest mindeværdig med Veuve Clicquot Champagne Brut Yellow Label!

40,69 €

40,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Sæt gang i festen med Veuve Clicquot Champagne Brut Yellow Label. Det er ikke bare champagne, det er et løfte om en mindeværdig oplevelse. Denne udsøgte bobler tilbyder en perfekt balance mellem kraft og finesse. Dens komplekse næse af æble, citrus og karamel efterfølges af en fyldig, rig og sprød smag, der lover en dejlig oplevelse for dine smagsløg.

Veuve Clicquot Champagne Brut Yellow Label er elsket af kendere for sin saftige tekstur og tydelige noter af brioche og vanilje fra lagringsprocessen. Men det handler ikke kun om smagen. Den ikoniske gule etiket på hver flaske signalerer den høje kvalitet og det håndværk, der ligger bag hver eneste boble.

Uanset om du fejrer en stor sejr, en særlig lejlighed eller blot afslutningen på en lang dag, er Veuve Clicquot Champagne Brut Yellow Label den perfekte ledsager. Så hvorfor vente, skål for de gode tider med denne elegante og livlige champagne.

Husk, at livet er for kort til almindelige bobler. Få hvert øjeblik til at tælle med Veuve Clicquot Champagne Brut Yellow Label. Skål for det ekstraordinære!
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)