Veuve Clicquot Champagne DEMI-SEC 12% Vol. 0,75l | Køb vin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Veuve Clicquot Champagne DEMI-SEC 12% Vol. 0,75l

1.40 kg
Forkæl dine sanser med Veuve Clicquot Demi-Sec Champagne. Denne luksuriøse boblevin er kendt for sin rige, søde smag, der byder på en skøn blanding af moden frugt og honningnoter. Med sine delikate bobler og gyldne farve er den det perfekte valg til fester eller bare til at skåle for de gode tider. Oplev den sande smag af elegance og raffinement med Veuve Clicquot. Det er mere end bare champagne; det er en livsstil. Nyd den med ansvar, og nyd hver en slurk. Løft dine anledninger med Veuve Clicquot Demi-Sec Champagne. Skål!

65,89 €

65,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Forkæl dig selv med den uimodståelige charme ved Veuve Clicquot Champagne Demi-Sec. Denne champagne, der er kendt for sin luksuriøse smag og berømt over hele verden, er den perfekte ledsager til enhver fest eller blot til at løfte dine hverdagsøjeblikke.

Demi-Sec er fremstillet af det legendariske franske champagnehus Veuve Clicquot og er en dejlig blanding af Pinot Noir-, Pinot Meunier- og Chardonnay-druer. Denne perfekte treenighed resulterer i en unik, sofistikeret champagne med en subtil sødmefuld finish, som vil fortrylle enhver vinentusiasts gane.

Når du skænker den, vil du blive mødt af en levende, gylden farve, som er et udtryk for Veuve Clicquots rige arv. Bruset danser i glasset og skaber et visuelt spektakel før den første slurk. Duften er en fristende blanding af moden frugt og brioche, en uimodståelig invitation til at tage den første luksuriøse slurk.

I ganen afslører Veuve Clicquot Champagne Demi-Sec sin komplekse karakter. Det er en symfoni af smag, hvor sødmen fra hvide frugter møder en kiksagtig varme, der kulminerer i en glat, cremet finish. Det er en champagne, der ikke er for tør, ikke for sød - den er helt rigtig.

Uanset om du fejrer en milepæl, er vært for et middagsselskab eller bare slapper af efter en lang dag, er Veuve Clicquot Champagne Demi-Sec dit foretrukne valg. Den passer smukt til en række forskellige retter, fra fisk og skaldyr til hvidt kød og endda desserter, hvilket gør den til en alsidig tilføjelse til enhver spiseoplevelse.

Så hvorfor vente? Find magien i Veuve Clicquot Champagne Demi-Sec frem i dag, og lad fejringen begynde. Livet er trods alt for kort til ikke at nyde de finere ting.
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)